Chuggington trein en ander Chuggington speelgoed

Aanbiedingen van Chuggington treinen, treinbanen en andere Chuggington speelgoed.

Chuggington is een Britse televisieserie die wel heel erg geïnspireerd is door Thomas de Trein. De serie speelt in het fictieve stadje Chuggington dat bevolkt wordt door treinen.

Chuggington speelgoed treinen

Evenals van Thomas de Trein is er van Chuggington heel veel speelgoed in de speelgoedwinkel te vinden. Alle locomotieven uit de serie zijn als speelgoedtrein te koop.

Je kunt ook houten Chuggington treinbaan onderdelen kopen, maar E=een Chuggington trein kan ook op een standaard houten treinbaan rijden. Het zijn vooral de Chuggington treinen zelf die erg populair zijn.


De belangrijkste hoofdrolspelers in Chuggington zijn drie jonge treinen die het treinen nog moeten leren. Wilson, Brewster en Koko beleven veel avonturen in Chuggington en het platteland rond deze stad.


Bekijk hier online Chuggington filmpjes

De belangrijkste Chuggington treinen

Wilson de Trein is een impulsief treintje. Hij is vaak niet zo geconcentreerd en vergeet daarom wel eens zijn taken uit te voeren.

Brewster de Trein is een locomotief die heel wat meer nadenkt. Deze Chuggington-trein is bedachtzamer en gevoelig.

Koko de Trein is een vrouwtjestreintje. Een snelle locomotief gebaseerd op panse treinen uit de jaren 60.

Piet de Trein (Duncan) is een oude stoomlocomotief die heel veel weet van de geschiedenis van Chuggington.

En zo zijn er nog meer treinen in Chuggington, zoals de Italiaanse roomeis locomotief Frostini, de sterke vrachtlocomotief Brewster, de supersnelle TGV Hildebrand, schoonheidsfreak Joost, de brave Hein, de Afrikaanse trein Mtambo, de oude tante trein Olga, de wat lompe Turbo McSpoor, de broer en zus Toet en Tuut en nog veel meer Chuggington treinen.

Alle Chuggington treinen, en het zijn er heel veel, zijn als speelgoed beschikbaar. Evenals rails, de remise en meer spoor-accessoires.

Tips: Meer tips speelgoed treinen en speelgoed treinbanen


Onderwerp:
De Chuggington treinen zijn een concurrent van Thomas de Trein. Ook Chuggington speelgoed is afgeleid van een Britse kinderserie. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Chuggington speelgoed voor een leuke Chuggington trein of ander Chuggington speelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.