Houten blokkenwagen

Spelen met blokken is leuk voor een peuter. Rijden met een kar vinden peuters ook leuk. Een houten blokkenwagen combineert die twee. Kortom een blokkenwagen van hout is leuk peuterspeelgoed.Wij kijken hier naar een aantal leuke houten blokkenwagens. Leuk speelgoed waarvan een peuter ook wat kan leren, want vaak hebben de blokken uitdagende vormen of bevatten ze letters, cijfers of symbolen.

Leuke blokkenwagens hout

Hieronder vind je een paar voorbeelden van leuke blokkenwagens van hout. Maar dit is maar een klein deel van het houten blokkenwagen aanbod. Kijk bij onderstaande link voor aanbiedingen van circa 30 leuke houten blokkenwagens.ABC Doggy Walker
De ABC Doggy Walker is een heel verzorgde houten blokkenwagen. De naam Doggy Walker slaat op de vormgeving in de vorm van een hond, ABC heeft betrekking op het alfabet dat op de blokken is afgebeeld, en Walker heeft deze blokkenwagen te danken aan het feit dat hij door zijn hoge handsvat ook dienst kan doen als loopwagen.

De ABC Doggy Walker blokkenwagen beschikt over 28 houten blokken en rubberen strips om de wielen zodat hij thuis de parketvloer niet beschadigt.


Big Jigs Blokkenwagen Konijn
Een blokkenwagen met een ander populair huisdier zit in het assortiment van de bekende speelgoedfabrikant Big Jigs. Hun houten konijn blokkenkar (foto bovenaan) beschikt over knuffelbare zachte stoffen oren.

De blokken in deze blokkenkar zijn van Primi Passi, een specialist op het gebied van houten blokken. Deze houten blokken zijn vol kleur en enkele blokken hebben een extra speelfunctie.

Kijk bij het overzicht bovenaan voor deze en andere alle leuke blokkenwagens van hout met alle informatie en prijzen van deze leuke houten blokkenkarren.

Zie ook:

Samenvatting;
Een blokkenwagen van hout is leuk peuter speelgoed. Bovenaan vind je aanbiedingen van circa 30 leuke houten blokkenwagens.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.