De leukste houten blokkenwagens

Spelen met blokken is leuk voor een peuter. Rijden met een kar vinden peuters ook leuk. Kortom een blokkenwagen is leuk peuterspeelgoed.Wij kijken hier naar een aantal leuke houten blokkenwagens.

ABC Doggy Walker
De ABC Doggy Walker is een heel verzorgde houten blokkenwagen. De naam Doggy Walker slaat op de vormgeving in de vorm van een hond, ABC heeft betrekking op het alfabet dat op de blokken is afgebeeld, en Walker heeft deze blokkenwagen te danken aan het feit dat hij door zijn hoge handsvat ook dienst kan doen als loopwagen.

De ABC Doggy Walker blokkenwagen beschikt over 28 houten blokken en rubberen strips om de wielen zodat hij thuis de parketvloer niet beschadigt.


Big Jigs Blokkenkar Konijn
Een blokkenwagen met een ander populair huisdier zit in het assortiment van de bekende speelgoedfabrikant Big Jigs. Hun houten konijn blokkenkar beschikt over knuffelbare zachte stoffen oren.

De blokken in deze blokkenkar zijn van Primi Passi, een specialist op dit gebied. Deze blokken zijn vol kleur en enkele blokken hebben een extra speelfunctie.

Kijk hier voor informatie en prijzen van deze leuke blokkenkarren plus meer van dit soort speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.