Rolly Toys traptractor en aanhanger voor traptrekker

Rolly Toys speelgoed tractor traptractor

Er zijn diverse merken die tractoren en landbouwvoertuigen als speelgoed maken, maar dat zijn altijd miniaturen die je in je hand kunt houden. Probeer dat maar niet met Rolly Toys. Dat zijn namelijk traptractoren en aanhangers, maar ook hier is er een enorm assortiment aan andere landbouwvoertuigen als skelter beschikbaar.

Rolly Toys speelgoed tractor

Rolly Toys levert series speelgoed landbouwvoertuigen voor kinderen van verschillende leeftijden. Zo zijn er de RollyMinitrac en RollyKid speelgoed tractoren bedoeld voor de allerkleinsten (2-4 jaar). De Rolly Toys RollyDigger en RollyFarmtrac classic speelgoed trekkers zijn er voor peuters en kleuters van 3 tot 7 jaar en Rolly Toys X-Trac serie is er voor kinderen van 3 tot 10 jaar. 

Voor al deze series is er een enorme collectie aanhangers beschikbaar, de Rolly Toys RollyTrailer serie.


Rolly Toys John Deere skelter tractor
Rolly Toys John Deere skelter tractor


De  Rolly Toys traptractoren zijn replica's van echte tractors. Ze maken een John Deere traptractor, een New Holland traptrekker, een Fendt speelgoed tractor en traptractors van Steyer, Claas, Deutz en andere fabrikanten van trekkers.

In het bovenstaande overzicht met alle Rolly Toys vind je al deze speelgoed tractors van Rolly Toys.

Rolly Toys aanhanger voor traptractor

Maar Rolly Toys maakt niet alleen heel veel verschillende traptractoren, maar ook heel veel replica aanhangers om achter de Rolly Toys traptractor te hangen en voort te trekken. 

Er zijn heel veel van deze Rolly Toys aanhangers. Allemaal replica's van echte aanhangers zoals de Joskin en de John Deere aanhangers. En niet alleen en gewone aanhanger, maar bijvoorbeeld ook een giertank, een waterspuit wagen of een graafmachine. De diverse Rolly Toys giertanks zijn te vullen met water (gelukkig) en vervolgens kun je hiermee spuiten. Ideaal om de kinderen de tuin water te laten geven.

Rolly Toys giertank
Rolly Toys giertank aanhanger


Kijk voor alle Rolly Toys traptractors, alle Rolly Toys gierwagens en andere Rolly Toys aanhangers in het bovenaan genoemde overzicht met alle Rolly Toys.

Zie ook:

 
Foto bovenaan: Rolly Toys traptractor met giertank aanhanger


Samenvatting:
Rolly Toys is een Duitse speelgoedfabrikant die heel leuke traptractoren en bijbehorende aanhangers maakt. Een Rolly Toy traptractor is een replica van een echte tractor / trekker. Dat geldt ook voor de giertank of andere aanhanger die voor een Rolly Toys traptrekker verkrijgbaar is. Kijk om een Rolly Toys traptractor goedkoop te kopen in het bovenaan genoemde overzicht met alle Rolly Toys speelgoed tractoren en aanhangers. 

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.