Rolly Toys - Traptractoren en aanhangers

Er zijn diverse merken die tractoren en landbouwvoertuigen als speelgoed maken, maar dat zijn altijd miniaturen die je in je hand kunt houden.


Probeer dat maar niet met Rolly Toys. Dat zijn namelijk traptractoren en aanhangers, maar ook hier is er een enorm assortiment aan landbouwvoertuigen beschikbaar.

Rolly Toys levert zelfs de landbouwvoertuigen in meerdere series. RollyMinitrac en RollyKid zijn bedoeld voor de allerkleinsten (2-4 jaar), RollyDigger en RollyFarmtrac classic voor peuters en kleuters van 3 tot 7 jaar en X-Trac is er voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Voor al deze series is er een enorme collectie aanhangers beschikbaar, de Rolly Toys RollyTrailer serie.


Er zijn heel veel van deze Rolly Toys aanhangers. Allemaal replica's van echte aanhangers zoals de Joskin en de John Deere aanhangers. En niet alleen gewone aanhangers, maar bijvoorbeeld ook giertanks. Deze zijn te vullen met water (gelukkig).


Ook de traptractoren zijn replica's van echte tractors. De Stery, de John Deere, de New Holland, de Fendt, de Steyer, de Claas Axos, de Deutz Agrotron, allemaal zijn ze in het klein als Rolly Toys traptractor beschikbaar.

Kijk hier voor alle Rolly Toys en hun prijs
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.