Polly Pocket speelgoed

Polly Pocket is leuk speelgoed van Mattel (van Barbie). Het is een voordelige kleine variant op het Barbie speelgoed.

polly pocket speelgoed pop

Polly Pocket is merk poppen van speelgoedfabrikant Mattel. Mattel heeft ook die andere beroemde pop (Barbie) in het assortiment.

Polly Pocket is echter een ander soort popje. Polly is kleiner en gemaakt van een hardere kunststof.

Maar er zijn ook veel overeenkomsten. Ook Polly is een modepop die je kunt aankleden en omkleden, en ook voor Polly zijn er veel accessoires te koop. Door het kleinere formaat van Polly Pocket kunnen dat in verhouding grotere attributen zijn zoals een huis, een vliegtuig of een cruise-schip.


De Polly Pocket serie kent meer poppen dan alleen Polly zelf. Ook o.a. Lea, Shani, Lila, Crissy en Kerstie maken deel uit van de serie. Evenals Rick, de mannelijke Polly Pocket.

Van Polly Pocket en al haar vriendinnen en vriendjes is een tekenfilm serie gemaakt. Deze kun je hier onder bekijken.Polly Pocket speelgoed sets

Het leukste aan Polly Pocket zijn niet zozeer de poppetjes zelf, maar de leuke uitgebreide Polly Pocket speelsets met veel mogelijkheden. Deze hebben soms de vorm van een speelkoffer. Dat is een set die je als koffer kunt meenemen, de koffer is dan vaak een decor, zoals een huis, zwembad of hotel.

Populaire Polly Pocket speelgoed sets zijn het thee feest, het eenhoorn bos, het toverballen snoepland, de paardenshow, het zwemfeest, de boomhut en het egel café. Maar dit is nog maar een kleine greep uit alle leuke Polly Pocket speelgoed sets.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van Polly Pocket speelgoed vind je goedkoop al het leuke speelgoed van deze kleine variant op het Barbie speelgoed.

Zie ook:
Polly Pocket is leuk poppen speelgoed van Mattel. De fabrikant noemt het zelf micro poppen want de Polly Pocket poppen zijn heel kleine poppen. De kleine schaal van het Polly Pocket speelgoed heeft als gevolg dat je heel uitgebreide speelsets voor kunt maken. Kijk hier boven voor alle aanbiedingen van deze Polly Pocket speelgoed sets.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.