Houten speelgoed gereedschap (incl. werkbank en gereedschapskist)

Aanbiedingen van goed houten speelgoed gereedschap waaronder o.a. ook een speelgoed werkbank van hout en een houten speelgoed gereedschapskist.

Houten speelgoed gereedschap

Op zoek naar eerlijk houten speelgoed waarmee kleine kinderen zich helemaal kunnen uitleven? Denk dan eens aan houten speelgoed, een houten werkbank en een houten gereedschapskist. Met dit leuke houten speelgoed kan een peuter of kleuter de klussende vader imiteren en zodoende twee rechterhanden kweken.

New Classic Toys, BigJigs, I'm Toy en Primi Passi zijn speelgoedfabrikanten die prachtig houten speelgoed maken voor de kleine doe het zelver. 


Ze maken bijvoorbeeld houten speelgoedkisten waarin al heel veel gereedschap aanwezig is. Gereedschap dat de peuter of kleuter wel van pappa kent, maar dan veilig speelgoed, gemaakt van hout.

Ook hebben al deze speelgoed merken wel een houten werkbank in hun assortiment waarop naar hartenlust getimmerd en geknutseld kan worden. Veilig, en een speelgoed werkbank van hout kan tegen een stootje.

De prijzen van dit klus speelgoed van hout vallen reuze mee. Vooral als je kijkt wat je allemaal voor het geld krijgt.

Meer speelgoed gereedschap en werkbanken

Zie ook: Meer leuk rollenspel speelgoed waarmee kleine kinderen hun ouders kunnen naspelen.

Samenvatting:
Kijk hier voor het leukste klus speelgoed  van hout. Houten klus speelgoed zoals een houten speelgoed werkbank, houten speelgoed gereedschap en ander klus speelgoed van hout.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.