Johnny Jungle vliegtuig

Johnny Jungle is een speelgoed vliegtuig uit de WOW Toys speelgoed serie. Kijk hier voor aanbiedingen van het Johnny Jungle vliegtuig en ander WOW speelgoed.

WOW Toys Johnny Jungle vliegtuig

Johnny Jungle Plane is leuk peuterspeelgoed van WOW Toys dat eerder wasgenomineerd voor Speelgoed van het Jaar. Peuters zijn dol op het vliegtuig Johnny Jungle en diens piloot Monty. Ook de tijger Tony mag mee in het vliegtuig om avonturen te beleven.

Wat maakt het Johnny Jungle vliegtuig zo leuk? Dat zijn de verrassende elementen. Zo beschikt het Johnny Jungle vliegtuig over ene frictie motor die voldoende heeft aan een klein zetje. De propellers blijven draaien, en dat vinden peuters geweldig.

Het Johnny Jungle vliegtuig maakt deel uit van de serie Wow speelgoed. Dit Wow Toys speelgoed bestaat vooral uit auto's, maar ook uit andere speelgoed voertuigen zoals het Johnny Jungle speelgoed vliegtuig. Kijk hier onder voor de aanbiedingen.

Informatie Johnny Jungle speelgoed vliegtuig

Het Johnny Jungle vliegtuig is een stevig speelgoed vliegtuig in felle kleuren die kleine kinderen aanspreken. Het vliegtuig nodigt de kleintjes uit om er mee door de kamer te rennen / vliegen. Maar ze kunnen er ook heel goed mee over de vloer taxiën. Het Johnny Jungle vliegtuig is voorzien van voedsel, een camera en een kaart.

Het Johnny Jungle vliegtuig uit de serie WOW speelgoed is leuk speelgoed voor peuters van 1 tot en met 3 jaar. Kijk hier boven voor de aanbiedingen.

Zie ook:Onderwerp:
Johnny Jungle is een speelgoed vliegtuig dat deel uit maakt van de serie WOW Toys. Kijk hier boven voor een aanbieding van Johnny Jungle.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.