Bezzerwizzer (spel)

Test je kennis (ook van nutteloze kennis) met het Bezzerwizzer spel. Ben jij de bezzerwizzer? Hier een aanbieding van dit bordspel.

Bezzerwizzer spel (bordspel, kennisspel)

Bezzerwizzer is een zogenaamd trivia-spel, een gezelschapsspel waarbij je kennis van nuttige en nutteloze feitjes getest wordt. Het Bezzerwizzer spel kun je dus rangschikken in het rijtje spellen met onder andere Trivial Pursuit (Triviant), De Slimste Mens, Per Seconde Wijzer en 1 tegen 100. Bezzerwizzer onderscheidt zich van andere trivia-spellen door het grote aantal actuele vragen (4.000) en het tactische element.

Het in Denemarken bedachte spel Bezzerwizzer (betweter) is voordelig te koop bij diverse grote speelgoedwinkels. Kijk hier aanbiedingen van dit spel.

Het grootste verschil met andere kennis-spellen is dat je bij Bezzerwizzer niet op je beurt hoeft te wachten. Je kunt ook de vragen van tegenstanders beantwoorden. Eindelijk een trivia-spel waarbij je je niet hoeft te verbijten omdat jij het antwoord op een kennisvraag weet en je tegenstander die aan de beurt is niet! Snelheid van antwoorden is ook belangrijk bij dit kennisspel.

Bezzerwizzer spel


Ook uniek is de mogelijkheid om van vraagcategorie te ruilen met een medespeler. Het is één van de weinige trivia-games waarbij ook tactiek een belangrijke rol speelt.

Bij het samenstellen van de vragen is er bij Bezzerwizzer rekening mee gehouden dat de jongeren in het gezin ook een kans maken. Dit in tegenstelling tot bij bijvoorbeeld Trivial Pursuit (Triviant) waarbij oudere spelers in het voordeel zijn omdat er vooral naar kennis uit het verleden wordt gevraagd. Bettwizzer is een wat moderner en actuele kennisspel.

Zie ook: Meer leuke kennisspellen

Onderwerp:
Test je nuttige kennis en volstrekt overbodige kennis met het spel Bezzerwizzer. Bij de vragen is er rekening mee gehouden dat er ook kinderen mee doen. Dus ook een kind maakt bij Bezzerwizzer kans. Hier een Bezzerwizzer aanbieding en meer informatie over dit bordspel / kennisspel.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.