Bedhuis: Slapen in je eigen huisjeDit keer kijken we niet naar speelgoed, maar naar kinderbedden. Deze bedhuizen zijn echter zo leuk dat we ze hier graag onder de aandacht brengen. Kinderen zijn dol op zo'n bedhuis.


Overzicht leuke bedhuizen kinderen

Ben je op zoek naar een echt bedhuis? Kijk dan vooral eens naar de bedhuizen van de Droommeubel Concurrent.  Een aantal van deze kinderbedden zie je hier afgebeeld. Dit zijn hele mooie sfeervolle en mooie afgewerkte bedhuizen van steigerhout.

Neem het hier boven afgebeelde bedhuis. Dit is hun meest luxe bedhuis. Met een heus balkon, hoogpolig tapijt, verlichting en heel veel ruimte om te spelen.

Goede bedden, leuk om te zien (en om in te spelen)

Maar de Droommeubel Concurrent biedt ook meer eenvoudige bedhuisjes, zoals je hieronder kunt zien, maar in alle gevallen zijn het heel mooie afgewerkte bedden van hoge kwaliteit. Volg bovenstaande link om alle bedhuizen en hun actuele winkelprijs te zien.


Dit bedhuis is niet zomaar een stapelbed, maar een appartementencomplexje onder de bedhuizen.


Of neem dit strandhuis bed. Ideaal voor wie een oceaankamer, piratenkamer of andere kinderkamer met het thema zee heeft.


Dit unieke houten stapelbed is gebaseerd op een vogelhuis, maar door de trapgevel doet het ook een een grachtenpand denken en past zodoende goed in een kinderkamer met een historisch thema.

En dit is nog maar een klein deel van de mooie houten bedhuizen van de Droommeubel Concurrent. Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor al hun huisbedden en alle prijzen.


Onderwerpen:
Bedhuis kind, bedhuizen kinderen, bed in hut, huisje voor kinderkamer.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.