Aanbiedingen My Little Pony speelgoed

Aanbiedingen duizenden My Little Pony artikelen. Zowel My Little Pony als andere spullen.

My Little Pony speelgoed en andere My Little Pony spullen

My Little Pony is speelgoed dat vooral onder meisjes zeer populair is. Via films en tekenfilmseries maken kinderen kennis met de unieke eigenschap van iedere My Little Pony die ze dan gebruiken bij het spelen met de My Little Pony speelfiguren. 

Ook zijn er heel veel knuffels. accessoires en andere leuke merchandise van de populaire pony's te koop.

De speelgoedserie My Little Pony bestaat uit speelgoedpony's met elk eigen kleur, eigen kenmerken en een eigen verhaal. De pony's zijn los te koop en in speelsets met bijvoorbeeld bijbehorende poppenhuisjes.  Ook zijn er My Little Pony knuffels, woonartikelen, kleding en andere accessoires te koop.


Populair My Little Pony speelgoed

Er zijn vele honderden My Little Pony spullen te koop. De populairste van deze artikelen vind je hier onder. Zowel My Little Pony speelgoed als andere spullen van deze paardjes.
  • My Little Pony games
  • My Little Pony speelfiguur
  • My Little Pony bedel armbandjes maken
  • My Little Pony teken, sticker en activiteiten boek
  • My Little Pony dekbed overtrek
  • My Little Pony vriendenboekje
  • My Little Pony leesboekje Ik Leer Lezen
  • My Little Pony diamond painting


My Little Pony Izzy Moonbow

My Little Pony speel figuur Izzy Moonbow


Van My Pretty Pony tot My Little Pony

De pony's zagen in 1981 het levenslicht als My Pretty Pony. De naam My Little Pony werd twee jaar later voor het eerst gebruikt voor een kleinere variant van deze pony's.

In 1986 werden de pony's pas echt bekend toen in 1986 de speelfilm My Little Pony werd uitgebracht die werd gevolgd door een gelijknamige televisieserie. Zowel film als serie spelen zich af in Ponyville in het fictieve Dream Valley. In 1992 werd er een andere weg bewandeld met de animatieserie My Little Pony Tales waarin de pony's kunnen praten en als mensen handelen.

De verhalen van My Little Pony draaien altijd om vriendschap, loyaliteit , trouw en eerlijkheid.


My Little Pony karakters

De meest bekende My Little Pony is Twilight Sparkle, een paars gekleurde eenhoorn-pony die naar Ponyville komt om daar vrienden te maken, Daar ontmoet ze onder andere de lichtblauwe pegasus Rainbow Dash (dapper, loyaal en sportief), de lichtgele pony Fluttershy (verlegen en zorgzaam) en de pony Applejack (nuchter, koppig en betrouwbaar). Andere bekende My Little Pony's zijn Pinkie Pie (roze en vrolijk) en de eenhoorn Rarity (wit, stijlvol, vrijgevig en dol op aandacht).


My Little Pony dekbed overtrek

My Little Pony dekbed overtrek

My Little Pony speelgoed en merchandise

De films en series worden door speelgoedfabrikant Hasbro gebruikt om My Little Pony speelgoed en merchandise te promoten en te verkopen.

Basis van dit speelgoed zijn de speelfiguren waarmee kinderen scenes uit de films en series kunnen naspelen, aanvullen en zelf kunnen verzinnen. De speelfiguren gaan vergezeld van veel bijbehorend speelgoed zoals huisjes en voertuigen. Ander My Little Pony bestaat onder andere uit knuffels, puzzels, spellen en knutselsets.

Daarnaast is er veel leuk My Little Pony merchandise te koop zoals beddengoed, tassen, kinderkleding en heel veel woonaccessoires voor de kinderkamer.

In het bovenaan genoemde overzicht van My Little Pony speelgoed en merchandise vind je al dit moois.


Meer weten over My Little Pony? Bekijk dan de My Little Pony website met informatie, filmpjes en spelletjes.


Zie ook: Meer Speelgoed kinderhelden


Onderwerp:
Aanbiedingen van My Little Pony speelgoed zoals speel figuurtjes en knutsel spullen, en andere My Little Pony spullen.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.