Beste koptelefoon kind

Zoek je een hoofdtelefoon / koptelefoon voor een kind? Hier de beste kinder koptelefoons, met aanbiedingen.

Beste koptelefoon kind

Kinderen maken veel gebruik van multimedia. Daarom bestaat er bij kinderen (en bij pappa en mamma!) veel behoefte aan een geschikte koptelefoon. Hier kijken we naar goede koptelefoons speciaal voor kinderen.

Wat zijn goede koptelefoons voor kinderen?

In het overzicht goede koptelefoons voor kinderen vind je meer dan 200 goede kinderkoptelefoons. Hieronder laten we je vast kennismaken met enkele goede hoofdtelefoons voor kinderen. Kijk voor de prijzen in het bovenstaand overzicht.


Kinder koptelefoon

Wanneer is een koptelefoon een goede koptelefoon voor kinderen?

  • De koptelefoon moet goed op een klein kinderhoofdje passen en goed verstelbaar zijn.
  • Het volume moet goed begrenst worden op een veilig niveau (85 decibel).
  • Een koptelefoon voor kinderen moet een voor kinderen leuk uiterlijk hebben.
  • Eventueel te personaliseren met stickers.
  • Een koptelefoon voor kinderen moet tegen een stootje kunnen.
  • Een kinder koptelefoon moet voor het kind aangenaam zijn om te dragen.
  • Ouders mogen geen last hebben van het geluid in de koptelefoon.
  • Een lage prijs is voor de ouders (of het zakgeld) ook heel plezierig.
  • En natuurlijk moet er een goed geluid uitkomen.

JVC HA-KD5 kinder koptelefoon

Een leuke koptelefoon voor kinderen van JVC. Te koop in vier versies met elk hun eigen vrolijke kleurencombinatie. Met meegeleverde stickers kan de koptelefoon worden gepersonaliseerd.

 


Ook technisch is dit een goede koptelefoon voor kinderen, met een lekker geluid en een veilig begrensd volume. Ook de prijs onder de 20 euro is aantrekkelijk. Kijk hier onder voor meer informatie en de laagste actuele prijs.


JBL JR310 koptelefoon kinderen

Ook JBL maakt een prima koptelefoon voor kinderen. Deze is ietsje duurder dan de bovenstaande JVC (zie bovenstaand overzicht voor de actuele prijs), maar achter deze koptelefoon gaat het topmerk JBL (van Harman) schuil. Deze koptelefoon is mooi, zit licht en comfortabel en is met zijn volumebegrenzing op 85 dB veilig voor de kinderoren. Ook bij deze kinder-koptelefoon worden stickers meegeleverd. De koptelefoon is niet alleen in bovenstaande kleurstelling te koop, maar ook in het lichtblauw en in legerkleur

Ook snoerloos! Deze koptelefoon is ook te koop als draadloze Bluetooth koptelefoon als JBL JR310BT. Het ontbreken van de draad maakt deze koptelefoon voor kinderen minder kwetsbaar.


Trust Sonin hoofdtelefoon kinderen

Trust staat bekend om zijn betaalbare elektronica. Betaalbaar is ook de Trust Sonin koptelefoon voor kinderen die leverbaar is in vele kleurcombinaties. De hoofdband is in te stellen op het formaat van het kinderhoofdje en deze koptelefoon voor kinderen is voorzien van aangenaam zachte oorkussens.

Natuurlijk heeft deze koptelefoon een volumebegrenzer en bovendien kunnen de kinderen het volume (tot de begrenzing) regelen met een bediening aan het snoertje. Via meegeleverde stickers kunnen kinderen de hoofdtelefoon de gewenste uitstraling geven.


Snuggly Rascals hoofdband koptelefoon

Een heel ander soort koptelefoon voor kinderen is de Snuggly Rascals. Deze hoofdtelefoon heeft de vorm van een hoofdband. Deze is voorzien van platte speakers die ook verwijderd kunnen worden. De hoofdband kan dan in de wasmachine.


Doordat de sluiting van klittenband is past deze koptelefoon om ieder hoofd. Hier zie je de kat-versie van de Snuggly Rascals, maar deze bijzondere koptelefoon voor kinderen is er ook als kip, giraf, pinguïn, monster, vliegtuig. éénhoorn en varken.


Andere goede kinder koptelefoons

Goede koptelefoons voor kinderen worden onder andere gemaakt door JBL, JVC, Philips, Trust en Motorola. Bij de bovenstaande kinder kopelefoons vind je al deze veilige hoofdtelefoons voor kinderen.

Alle prijzen en informatie vind je in het bovenaan genoemde overzicht met alle goede koptelefoons voor kinderen of via de genoemde aanbiedingen. 


Zie ook: 


Foto bovenaan: De Clevy Hearsafe koptelefoon voor kinderen. Kijk in het overzicht voor de actuele laagste prijs.


Samenvatting:
De beste koptelefoons voor kinderen geven niet alleen een goed geluid, ze zijn ook veilig en goed beschermd tegen gehoorbeschadiging. Bovendien zit de beste koptelefoon comfortabel (ook op een klein kinderhoofd) en ziet de kinderkoptelefoon er leuk uit. Bovenaan zie je een overzicht met alle goede koptelefoons voor kinderen en een aantal van de leukste hoofdtelefoons voor kinderen lichten we er uit.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.