Leuke koptelefoons voor kinderen


Kinderen maken veel gebruik van multimedia. Daarom bestaat er bij kinderen (en bij pappa en mamma!) veel behoefte aan een geschikte koptelefoon. Hier kijken we naar goede koptelefoons speciaal voor kinderen.

Wanneer is een koptelefoon een goede koptelefoon voor kinderen?

  • De koptelefoon moet goed op een kinderhoofdje passen.
  • Het volume moet goed begrenst worden op een veilig niveau.
  • Een koptelefoon voor kinderen moet een voor kinderen leuk uiterlijk hebben.
  • Een koptelefoon voor kinderen moet tegen een stootje kunnen.

Wat zijn goede koptelefoons voor kinderen?

In het overzicht goede koptelefoons voor kinderen vind je circa 200 goede kinderkoptelefoons. Hieronder laten we je vast kennismaken met enkele goede hoofdtelefoons voor kinderen. Kijk voor de prijzen in het bovenstaand overzicht.

JVC HA-KD5 kinder koptelefoon

Een leuke koptelefoon voor kinderen van JVC. Te koop in vier versies met elk hun eigen vrolijke kleurencombinatie. Met meegeleverde stickers kan de koptelefoon worden gepersonaliseerd.

 


Ook technisch is dit een goede koptelefoon voor kinderen, met een lekker geluid en een veilig begrensd volume. Ook de prijs onder de 20 euro is aantrekkelijk.

JBL JR300 koptelefoon kinderen

Ook JBL maakt een prima koptelefoon voor kinderen. Deze is ietsje duurder dan de bovenstaande JVC (zie bovenstaand overzicht voor de actuele prijs), maar achter deze koptelefoon gaat het topmerk Harman schuil. Deze koptelefoon is mooi, zit licht en comfortabel en is met zijn volumebegrenzing op 85 dB veilig voor de kinderoren. Ook bij deze kinder-koptelefoon worden stickers meegeleverd. De koptelefoon is niet alleen in bovenstaande kleurstelling te koop, maar ook in het lichtblauw.

Let op! Deze kooptelefoon is ook te koop als draadloze Bluetooth koptelefoon als JBL JR300BT. Voor deze versie zonder draadje betaal je circa 15 euro meer.

Trust Sonin hoofdtelefoon kinderen

Trust staat bekend om zijn betaalbare elektronica. Betaalbaar is ook de Trust Sonin koptelefoon voor kinderen die leverbaar is in vele kleurcombinaties.

Natuurlijk heeft deze koptelefoon een volumebegrenzer en bovendien kunnen de kinderen het volume (tot de begrenzing) regelen met een bediening aan het snoertje.

Clevy Hearsafe

De Clevy Hearsafe is niet alleen een koptelefoon maar een volledige headset voor kinderen. Deze koptelefoon voor kinderen bevat namelijk ook een microfoon. 


Een extra lang krulsnoer zorgt voor veel bewegingsvrijheid. De koptelefoon zelf is licht en aan het kinderhoofd aangepast. Het volume is begrensd op maximaal 85dB. De Clevy Hearsafe wordt veel in het onderwijs gebruikt.

Ook de foto helemaal bovenaan toont de Clevy Hearsafe koptelefoon voor kinderen. Kijk in het overzicht voor de actuele laagste prijs.

Snuggly Rascals hoofdband koptelefoon

Een heel ander soort koptelefoon voor kinderen is de Snuggly Rascals. Deze hoofdtelefoon heeft de vorm van een hoofdband. Deze is voorzien van platte speakers die ook verwijderd kunnen worden. De hoofdband kan dan in de wasmachine.


Doordat de sluiting van klittenband is past deze koptelefoon om ieder hoofd. Hier zie je de kat-versie van de Snuggly Rascals, maar deze bijzondere koptelefoon voor kinderen is er ook als kip, giraf, pinguïn, monster, vliegtuig. éénhoorn en varken.

Alle prijzen en informatie vind je in het bovenaan genoemde overzicht met alle goede koptelefoons voor kinderen.

Zie ook: Meer elektronisch speelgoed tips

Onderwerpen:
Koptelefoon kind, hoofdtelefoons kinderen, speelgoed koptelefoon kinderen, veilige hoofdtelefoon kind, kinderkoptelefoons.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.