De leukste ballenbakken voor thuis


Voor de ballenbak hoef je heus niet de hele middag bij de Ikea gaan zitten. Ook voor thuis zijn er leuke ballenbakken te koop. Alleen voor de Zweedse gehaktballetjes moet je zelf zorgen.


Ballenbakken voor thuis heb je in heel uiteenlopende soorten. We stellen hier een aantal van deze ballenbakken aan je voor. Al deze ballenbakken (en nog veel meer) kun je met hun actuele prijs terugvinden in het overzicht van ballenbakken. De prijzen voor een ballenbak met ballen begint al iets onder de 25 euro.

Bumba ballenbad

Ja, leest het goed. Dit is geen ballenbak maar een ballenbad Nog geen 25 euro kost dit badje vol ballen. 50 mooi gekleurde ballen krijg je er bij. Met een leuke illustratie van van Bumba op de bak, de held van de doelgroep.Deze ballenbak voor de allerkleinsten is zacht en veilig. Deze ballenbak van Studio 100 is zacht, veilig en van goede kwaliteit.


Speelhuis ballenbak

Dit is handig, een ballenbak en speelhuis in één! Deze speelhuis ballenbak wordt geleverd met 200 ballen en is geschikt voor binnen en buiten. Door de opstaande rand van de speelhuis / tent kan er een flinke laag ballen in. Door de tentvorm kan het speelhuis heel compact worden opgeborgen en worden meegenomen. Alleen vragen de ballen natuurlijk wel wat ruimte.Ballenbak circus

Ook deze speelse ballenbak van Fisher Price is als speelhuis te gebruiken. De ballenbak heeft de vorm van een circustent en de vloer is opblaasbaar waardoor kindjes heel comfortabel zitten en liggen. Helaas worden er maar 25 speelballen meegeleverd. Voor het serieuze ballenbakgevoel kun je er dus beter wat ballen bij komen.


Frozen ballenbak

Speciaal voor meisjes is deze Frozen Playland ballenbak. Een kleine ballenbak met 20 ballen. De ballenbak is opblaasbaar en kan dus heel compact worden opgeborgen.Extra ballen

Is de ballenbak niet genoeg gevuld naar je zin? Dan kun je altijd universele speelballen bijkopen. Ook deze zijn in het bovenstaand overzicht te vinden en voordelig te kopen.

Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle ballenbakken en hun prijs.


Onderwerpen:
Ballenbak thuis, ballenbak kopen, ballenbakken kopen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.