Trampoline test: De beste trampolines


Een trampoline is heerlijk buitenspeelgoed. Je hebt trampolines die je in de grond ingraaft, en trampolines op poten die je overal in de tuin kunt neerzetten en makkelijk kunt verplaatsen. Maar wat zijn goede trampolines?

Uitslag trampoline test

Dat kun je zien op de website TestResults.nl bij de uitslag van de trampoline test. Er zijn vijf trampolines als beste koop aangewezen. Trampolines in verschillende vormen, in verschillende prijsklassen, en trampolines die je ingraaft en trampolines op poten.

Ingraven of een trampoline op poten

Wordt de trampoline vaak gebruikt? Dan kun je overwegen deze in te graven. De trampoline maakt dan echt deel van de tuin. Een nadeel is wel dat trampoline niet even weggehaald kan worden, en een stukje verplaatsen is ook niet mogelijk. Dat kan allemaal wel met een losse trampoline op poten.

Vierkante trampoline of ronde trampoline

Een andere keuze die je maakt is die tussen een ronde trampoline en een rechthoekige trampoline. Bij een ronde trampoline wordt het springoppervlak optimaal benut. Een ronde trampoline heeft immers geen hoeken die niet benut kunnen worden.

Trampoline randen

Een trampoline beschikt over een ijzeren frame en metalen veren. Die moeten natuurlijk veilig weggewerkt worden. Dat gebeurt met een trampolinerand. De mate van bescherming wordt bepaald door de dikte van het schuim in de rand en de dikte van de hoes. Hoe dikker hoe beter.

Veiligheidsnet trampolines

Een veiligheidsnet wordt aan aangeraden. Dit net voorkomt dat kinderen van de trampoline afstuiteren. Een veiligheidsnet kan ook achteraf gekocht worden, maar let er dan wel op dat dit net dan wel op je trampoline past. Dit is namelijk lang niet altijd het geval.

Kijk bij de bovengenoemde uitslag van de trampoline test welke trampolines te beste zijn.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.