Muziekinstrumenten voor kinderen


Kinderen zijn dol op het maken van muziek, net als vroeger. Maar tegenwoordig hebben ze een veel groter publiek. Kijk maar eens hoeveel van die jonge artiesten er op Youtube staan.


Heeft een kind muzikale talenten? Dat kun je makkelijk uitvinden want er zijn volop leuke instrumenten te koop waarmee kinderen hun muzikale talenten kunnen uittesten.

Kijk maar eens in het overzicht met alle speelgoedinstrumenten. Daar vind je circa 2.000 muziekinstrumenten voor kinderen in alle soorten. Hieronder wat voorbeelden.
Piano /  keyboard

Met het bovenstaande Casio LK-125 keyboard kunnen kinderen makkelijk piano spelen door een liedje te kiezen dat ze dan kunnen spelen door verlichte toetsen in te drukken. Zo kunnen ze spelenderwijs en zonder leraar de beginselen van het pianospelen aanleren. De ondersteuning groeit mee met de muzikale ontwikkeling van de kinderen.

Drumstel

Drummen vinden kinderen (en dan vooral jongetjes) natuurlijk helemaal geweldig. Wist je dat drummen ook zorgt voor stabiele hersengolven, en op langere termijn voor een beter IQ en een beter oplossend vermogen? Een Zweeds onderzoek heeft dat aangetoond. Kijk bij bovenstaande winkel eens naar de Bontempi drumset, een professioneel ogend drumstel voor nog geen vijf tientjes.Gitaar en viool

Of heeft je kind meer talent als singer-songwriter? Voor net iets meer dan twee tientjes heb je bij bovengenoemde online speelgoedwinkel een houten Spaanse gitaar waarmee je zoon of dochter zijn eigen composities kan begeleiden.

En voor een paar tientjes heb je ook een elektrische viool met acht voorgeprogrammeerde nummers om te oefenen. En natuurlijk kun je ook iedere andere melodie zelf spelen op deze viool.

Kijk bij de goede online speelgoedwinkels voor de mooiste instrumenten voor kinderen tegen lage prijzen

Zie ook: Meer tips muziek speelgoed


Onderwerp:
Hierboven vind je een overzicht met leuke muziekinstrumenten voor kinderen. De circa 2.000 muziekinstrumenten voor kinderen zijn heel divers. Je vindt er speelgoed instrumenten voor baby's en peuters, maar ook serieuze keyboards, gitaren en andere instrumenten voor kinderen. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.