Dora speelgoed


Dora is een heel populaire tekenfilmserie bij kinderen. Kleine kinderen zitten aan de buis gekluisterd als Nickolodeon de serie Dora the Explorer uitzendt.


Spelenderwijs leren

Dat is geen probleem want Dora is zeer verantwoord en educatief. Ze leert kinderen Engelse woordjes en prikkelt hun denkvermogen met vragen en puzzels. Dat geldt ook voor Dora speelgoed. Met Dora speelgoed leer je je kind spelenderwijs Engels, rekenen en taal. Dora the Explorer (zoals het programma officieel heet) is ooit in Amerika bedacht om latino kinderen (Spaanstalige in Amerika wonende kinderen) te helpen met het leren van Engels. Ook veel Nederlandse kinderen leren via Dora hun eerste woordjes Engels.

Dora kinderfeestje

Dora is populair bij peuters en kleuters, en dat is te merken aan de hoeveelheid Dora speelgoed en andere Dora hebbedingen die er te koop zijn. Kijk hieronder maar eens wat er aan Dora speelgoed te koop is. Naast educatieve spelletjes zijn dat ondermeer een Dora horloge, een Dora vriendenboekje en een Dora kussen. Ook zijn er heel veel Dora spullen the koop voor een Dora kinderfeestje. Van bekers, tot slingers tot uitnodigingen. Te veel om op te noemen.

Tip: Kijk ook eens naar dit speelgoed met kinderhelden
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.