Dora speelgoed

Aanbiedingen van Dora speelgoed en andere leuke spullen van Dora the Explorer.

Dora speelgoed

Dora is een heel populaire tekenfilmserie bij kinderen. Kleine kinderen zitten aan de buis gekluisterd als Nickelodeon de serie Dora the Explorer uitzendt.


Spelenderwijs leren

Dat is geen probleem want de Dora animatie serie voor kleine kinderen is zeer verantwoord en educatief. Dora leert een kind Engelse woordjes en prikkelt hun denkvermogen met vragen en puzzels. 

Dat geldt ook voor Dora speelgoed. Met Dora speelgoed leer je je kind spelenderwijs Engels, rekenen en taal. 

Dora the Explorer (zoals het programma officieel heet) is ooit in Amerika bedacht om latino kinderen (Spaanstalige in Amerika wonende kinderen) te helpen met het leren van Engels. Ook veel Nederlandse kinderen leren via Dora hun eerste woordjes Engels.
Kijk Dora filmpjes online (Nederlands)

Dora speelgoed, spullen en kinderfeestje

Dora is populair bij peuters en kleuters, en dat is te merken aan de hoeveelheid Dora speelgoed en andere Dora hebbedingen die er te koop zijn. Natuurlijk kom je het aapje Boots ook veelvuldig bij dit Dora speelgoed tegen.

Kijk bij de bovenstaande Dora aanbiedingen maar eens wat er aan Dora speelgoed te koop is. Naast educatieve Dora spelletjes zijn dat ondermeer een Dora horloge, een Dora vriendenboekje, een boodschappentas voor kinderen, schoolspullen, een Dora loopfiets en een Dora kussen. 


Dora knuffel

Dora knuffel

Ook zijn er heel veel Dora spullen te koop voor een Dora kinderfeestje. Van bekers, tot slingers tot uitnodigingen. Te veel om op te noemen.

Al het leuke Dora speelgoed en andere leuke Dora speelgoed vind je bij de aanbiedingen bovenaan deze pagina.


Tip: Kijk ook eens naar dit speelgoed met kinderhelden


Onderwerp:
Dora the Explorer is een Amerikaanse televisieserie die kinderen Engelse woordjes leert en ook bijvoorbeeld leert rekenen. Veel Dora speelgoed is daarom educatief speelgoed voor kinderen. Maar er zijn bijvoorbeeld ook leuke Dora poppen, Dora knuffels, Dora puzzels, spelletjes en ander leuk Dora speelgoed. Ook zijn er andere Dora spullen zoals schoolspullen, benodigdheden voor een Dora kinderfeest en accessoires voor een kinderkamer. Bij de Dora aanbiedingen vind je al deze Dora spullen en Dora speelgoed goedkoop.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.