Creatief tekenen met een spirograaf / spirograph

Maak mooie tekeningen met complexe vormen met een goede spirograaf. Kijk hier voor tips en spirograaf aanbiedingen.

goedkoop spirograaf / spirograph kopen

Met een spirograph / spirograaf kun je prachtige tekeningen maken. Echte kunstwerken met geometrische vormen. Leef je creatief helemaal uit met dit kunstzinnige speelgoed.

Spirograaf aanbiedingen


Kijk bij de aanbiedingen van de Spirograph waar je voordelig dit creatieve speelgoed kunt kopen. Met goede spirografen van onder andere Hasbro, Mattel, Toi-Toys en Totum.

Wat is de Spirograaf?

Diverse speelgoed fabrikanten brengen een spirograph op de markt. Vaak in de vorm van een moderne variant op de klassieke spirograph. In het Nederland wordt de spirograph ook wel spirograaf genoemd.

De Spirograph New Generation van Habro is zo'n moderne variant op de spirograaf die in de jaren 70 al populair speelgoed was. Hoe werkt de spirograaf?

Je plaatst een tandwiel in de spirograaf en een kleur pen waarmee je het tandwiel volgt. Er kunnen zo honderden (perfect geometrische) figuren gemaakt worden.

Hasbro spirograph

Hasbro spirograph


Je koopt de spirograaf van Hasbro als starterset of als de luxe Spirograph Design Studio die ook een koffer bevat die tegens tekentafel is. De sets bestaan uit meerdere frames, tandwielen, vormen, stiften en stempels en je kunt ook uitbreidingspakketten kopen. 

Een voorbeeld van zo'n Spirograph uitbreidingspakket is de dierenset met diverse dierenfiguren, patronen en stickers.

Wat kan je met een spirograaf?

Wat je allemaal met een goede spirograph kan kun je zien in de onderstaande video waarin de spirograaf gedemonstreerd wordt.


Voorbeelden spirograaf tekeningen

Andere spirographs

Naast de Hasbro spirograph zijn er nog veel meer leuke spirographs te koop. In het overzicht hier boven vind je een hele reeks goede spirographs / spirografen. 

Spirograaf Boti
Spirograaf BotiDeze worden over het algemeen geleverd in een spirograaf knutselpakket met veel accessoires om allerlei vormen te kunnen tekenen met de spirograaf. Kijk ook eens naar de volgende speelgoed tips: 


Samenvatting:
De spirograaf (spirograph) is creatief speelgoed waarmee je geografische vormen kunt tekenen. Je tekent in prachtige vormen via sjablonen. De spirograaf is de laatste jaren flink gemoderniseerd en veel makkelijk in het gebruik geworden. Neem bijvoorbeeld de Hasbro Spirograph New Generation of één van de andere moderne spirografen. Hier boven vind je ze allemaal.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.