Tijdbom spel


Het Tijdbom spel van Identity Games is het meest coole spel van dit moment. Je kent het wel van films als Mission Impossible, je moet je door een raster van infrarood stralen wurmen. Bij het spel Tijdbom is dat nog moeilijker en spannender, want je moet ook nog eens binnen de tijd de bom onschadelijk maken.

Het Tijdbom spel van Identity Games is een echt actiespel! Wurm je tussen de lichtstralen door, maar pas op, als je ze "raakt" gaat de klok van de tijdbom nog sneller lopen!

Het spel Tijdbom is te koop bij diverse bekende speelgoedwinkels. Kijk bij hun aanbiedingen van Tijdbom om dit actiespel tegen de laagste prijs te kopen.

Helaas: Het Tijdbom spel is niet meer verkrijgbaar. Kijk bij de leukste spellen voor de beste alternatieven.


Het Tijdbom spel is leuk om met een groepje te spelen. Het begint al met het uitzetten van het parcours. Dit doe je met draden (het spel maakt gebruik van echte draden en niet van licht). Maak het zo makkelijk of moeilijk als je zelf wilt. Ook de tijd van de tijdbom kun je instellen.

Is iedereen tevreden over de moeilijkheid, dan probeer je één voor één binnen de tijd bij de tijdbom te komen om deze uit te zetten. En dat valt niet mee. Als je een draad raakt gaat de klok ineens snel lopen. Niet alleen snelheid maar ook lenigheid is dus van groot belang.

Kijk in de bovenstaande video hoe het Tijdbom spel van Identity Games werkt.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.