Zeg geen ja, zeg geen nee, spel

Zeg geen ja, zeg geen nee, is een bekend spel dat al vele jaren gespeeld wordt. Tegenwoordig is er ook een Zeg geen ja, zeg geen nee gezelschapspel. Of eigenlijk gezelschapspellen, want dit spel is er in meerdere versies.

Je kunt kiezen voor de Zeg geen ja, zeg geen nee familie editie, de junior editie, de party editie en de reis editie, en er is zelfs een speciale Disney uitgave.

Zeg geen ja, zeg geen nee is een uitgave van King International. Kijk bij de aanbiedingen van Zeg geen Ja, Zeg geen Nee spellen om al deze spellen voordelig te kopen.

Zeg geen ja, zeg geen nee, familie editie

Het oorspronkelijke Zeg geen ja en zeg geen nee spel wordt tegenwoordig de familie editie genoemd. Het spel is geschikt voor 2 tot 8 personen. De doos bevat 100 vraagkaarten, de spelregels en een zandloper. Omdat je heel snel op de vragen moet antwoorden ga je snel in de fout en zeg je ja of mee. Doe je dat niet, dan verdien je de opdrachtkaart. Ga je wel de fout in dan krijt de vraagsteller hem. Kun jij de meeste kaarten verzamelen? Ja of nee? (oeps).


Zeg geen ja, zeg geen nee, junior editie

Dit spel komt sterk overeen met de familie editie maar de vragen zijn afgestemd op kinderen vanaf 7 jaar. Met andere onderwerpen die meer bij kinderen passen.

Zeg geen ja, ze geen nee, Disney editie

Een speciale Junior editie helemaal in Disney sfeer en met Disney vragen. Hierbij moet je bijvoorbeeld slapen als Doornroosje of dansen als Belle als je de vragen beantwoord.

Zeg geen ja, zeg geen nee, party editie

Deze versie kent drie spelvarianten. Solo, duo en de partymix. De partyspinner bepaalt welke spelvariant je gaat spelen en wie je tegenstander wordt. Speel je alleen of met een medestander? Deze uitgebreidere versie kent 200 vraagkaarten.


Zeg geen ja, zeg geen nee, reis editie

De originele versie, maar dan als compacte reis editie. Met 55 vragen en een zandloper.

Alle versies van het Zeg geen ja Zeg geen nee spel zijn voordelig te koop via de bovenaan genoemde aan aanbiedingen van deze spellen.

Zie ook: Tips meer leuke party spellen

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.