Prinsessia prinsessenjurk

Welk meisje droomt er nou niet van een prinses te zijn? Studio 100 maakt deze meisjeswens waar met hun Prinsessia prinsessenjurk.


De Prinsessia prinsessenjurk is de jurk die prinses Roos draagt in de kinderserie Prinsessia. Met deze jurk transformeert ieder meisje in een echte prinses.

De Prinsessia prinsessenjurk van Studio 100 is online te koop Kijk hier voor de aanbiedingen. Bij deze winkels kun je nog veel meer leuk Prinsessia speelgoed kopen.


Over Prinsessia

Prinsessia is een televisieserie voor kinderen gemaakt door Studio 100 uit Belgiƫ. De serie gaat over 5 jonge prinsesjes die op de prinsessenschool les krijgen van Juf Flora. Na iedere les zijn de meisjes een beetje meer prinses. Ieder prinsesje draagt in de serie Prinsessia een eigen kleur prinsessenjurk. De prinsessenjurk van Violet is blauw, de van Iris oranje, Roos haar jurk is roze , Madelief draagt een gele prinsessenjurk en die van Linde is groen.

De serie Prinsessia wordt in Nederland uitgezonden door Zappelin en in Belgiƫ door Ketnet.


Over Prinses Roos

Ieder prinsesje heeft haar eigen karakter. Prinses Roos is een ijdel prinsesje dat heel wat tijd voor de spiegel doorbrengt. Maar Roos is ook slim en lief. Als er beslissingen genomen moeten worden, of als er ergens tegen opgetreden moet worden neemt Prinses Roos vaak de leiding.

Prinses Roos draagt een roze prinsessenjurk. Met de Prinsessia prinsessenjurk van Roos word je zelf ook een mooie prinses. Hierboven worden de speelgoedwinkels genoemd waar je deze roze prinsessenjurk het best kunt kopen.

Zie ook: Meer leuk speelgoed voor rollenspellen
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.