K3 speelgoed en andere K3 spullen

Aanbiedingen van K3 speelgoed, K3 kleding en andere leuke K3 spullen.
K3 speelgoed dansmatK3. Kinderen zijn er dol op. Met name kleine meisjes zijn kleine grote fans van K3.. Er wordt dan ook heel veel K3 speelgoed en andere K3 spullen aangeboden voor deze doelgroep. Je hebt de meest uiteenlopende K3 producten.Kijk in het overzicht met aanbiedingen K3 speelgoed en andere K3 artikelen voor circa 700 verschillende K3 producten. 

Het is ongelofelijk wat er allemaal aan K3 spullen te koop is. Jurkjes, serviesgoed, verzorgingsproducten, broodtrommels, vriendenboekjes, spellen, DVD's, puzzels, geschenksetjes, knuffels, microfoons, dekbedovertrekken, ja zelfs K3 schoenen en K3 fietsen.

In het bovenstaande overzicht vind je de K3 speelgoed en andere K3 spullen.

Populair K3 speelgoed

Welk K3 speelgoed is populair? Hieronder vind je een aantal K3 speelgoed producten en andere K3 spullen die veel verkocht worden.

  • K3 microfoon karaoke
  • K3 dansmat
  • K3 regenboogjurkje
  • K3 keyboard
  • K3 stickerboek om te leren lezen
  • K3 rolschaatsen
  • K3 haarborstel glitter
  • K3 kwartet spel
  • K3 vriendenboekje
  • K3 dekbed overtrek


Informatie K3

K3 is een Vlaamse meidengroep die zich met een Nederlandstalig repertoire richt op een jeugdig publiek. De naam K3 is ontleend aan de voornamen van de zangeressen van de oorspronkelijke bezetting ( Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts). Kathleen verliet in 2009 K3 en werd opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Daarna hebben er meer wisselingen plaats gevonden. Van de oorspronkelijke K3 leden is niemand meer in K3 actief.

K3 is bedacht door de Belgische televisie productiemaatschappij Studio 100 die naast televisieprogramma's, films, dvd's en cd's van de meidengroep ook heel veel K3 speelgoed en andere K3 spullen uitbrengen.

Opmerkelijk: K3 werd in 1998 opgericht als Belgische variant op de Spice Girls met muziek gericht op volwassenen. De eerste K3 CD bevat dan ook teksten die duidelijk niet voor kinderoren geschreven zijn. Met Heyah Mama deden ze in 1999 deel aan de Belgische voorronde van het Eurovisie Songfestival. De deelname was geen succes maar Heyah Mama werd een grote hit in Belgiƫ en betekende toch de doorbraak van K3.

De muziek van K3 sloeg vooral bij kinderen aan, en de muziek en het imago (roze en suikerzoet) werd hierop aangepast. K3 muziek wordt dan tegenwoordig ook gezien als kleuterpop.

De meeste K3 speelgoed en andere K3 spullen zijn gericht op meisjes in de kleuter- en onderbouw-leeftijd.

Tip: Kijk ook eens naar dit speelgoed met kinderhelden


Onderwerp:
Aanbiedingen van K3 speelgoed en andere K3 accessoires voor kinderen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.