Step2 kinderkeuken (en andere goede speelkeukens)

Informatie en aanbiedingen van Step2 speelgoed keukens. Een Step2 kinderkeuken is een bijzonder leuke speelkeuken.

Step2 is een Amerikaans merk speelgoed dat heel mooie en originele kinderkeukens maakt. De speelkeukens van Step2 zijn heel leuk om mee te spelen en deze speelgoed keukens zijn van hoge kwaliteit.

Step2 speelgoed keuken

Topper is de Step2 XXL inloopkeuken (foto). Deze Stp2 kinderkeuken is geen keukenblokje, maar een complete keuken waarin je kunt staan. Maar ook voor kleinere speelgoed keukens ben je bij Step2 aan het goede adres.

Zowel kleine als grote kinderkeukens heeft Step2 in de collectie zitten. Kijk maar bij de aanbiedingen van Step2 kinderkeukens.

Step2 XXL speelkeuken

Wie genoeg ruimte in huis heeft (het lijkt wel of je een echte keuken koopt) kan kiezen voor de imposante XXL inloopkeuken van Step2. 

Deze luxe grote kinderkeuken van Step2 is een complete keuken voor kinderen met ge├»ntegreerde eethoek, een zachte schuimrubberen vloer met houtlook en veel speelgoed keukenapparatuur. De speelgoedkeuken beschikt bijvoorbeeld een oven en een huistelefoon met echte geluiden en realistische kookplaten met licht en geluid. 

Er wordt bij deze Step2 keuken een 103 delige keukenset meegeleverd, dus de kinderen kunnen meteen beginnen met koken in hun Step2 kinderkeuken!

Andere Step2 speelgoed keukens

Maar ook de kleinere speelgoed keukens van Step2 zijn erg gewild bij kinderen en bijzonder leuk om te zien. Neem bijvoorbeeld de nostalgische boerderijkeuken of de uitgebreide gourmetkeuken. De Step2 kinderkeukens zijn echte aanraders voor wie een leuke en mooie speelgoed kinderkeuken zoekt.

Step2 kinderkeuken

Step2 kinderkeuken

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor alle prijzen en meer informatie over deze leuke Step2 speelgoed keukens.

Zie ook:

Onderwerp:
Step2 is een top fabrikant van speelgoed keukens. Zoek je een leuke goede kinderkeuken? Kijk dan vooral eens bij de aanbiedingen van Step2 speelgoed keukens bovenaan. Daar vind je alle goede Step2 kinderkeukens tegen een lage prijs. En je ziet dat er een ruimte keuze is uit Step2 speelkeukens in alle stijlen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.