Step2 speelgoedkeukens

Step2 is een Amerikaans merk speelgoed dat heel mooie en originele speelgoedkeukens maakt. De keukentjes van Step2 zijn heel leuk om mee te spelen en van hoge kwaliteit.


Topper is de Step2 XXL inloopkeuken. Geen keukenblokje, maar een complete keuken waarin je kunt staan. Maar ook voor kleinere speelgoedkeukens ben je bij Step2 aan het goede adres.

Zowel kleine als grote speelgoedkeukens heeft Step2 in de collectie zitten. Kijk maar bij de aanbiedingen van Step2 kinderkeukens.

Step 2 XXL inloopkeuken

Wie genoeg ruimte in huis heeft (het lijkt wel of je een echte keuken koopt) kan kiezen voor de imposante XXL inloopkeuken. Dit is een complete keuken met geïntegreerde eethoek, een zachte schuimrubberen vloer met houtlook en veel speelgoed keukenapparatuur. Bijvoorbeeld een oven en een huistelefoon met echte geluiden en realistische kookplaten met licht en geluid. Er wordt een 103 delige keukenset meegeleverd, dus de kinderen kunnen meteen beginnen met koken!

Andere speelgoedkeukens

Maar ook de kleinere speelgoedkeukens van Step2 zijn erg gewild bij kinderen en bijzonder leuk om te zien. Neem bijvoorbeeld de nostalgische boerderijkeuken of de uitgebreide gourmetkeuken. De Step2 kinderkeukens zijn echte aanraders voor wie een leuke en mooie speelgoedkeuken zoekt.


Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor alle prijzen en meer informatie over deze speelgoedkeukens.

Zie ook:

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.