EyePet and Friend

EyePet & Friends is een heel bijzondere game voor de Playstation 3. Evenals bij het eerdere EyePet spel kun je met Eyepet & Friends met virtuele huisdieren spelen. Bij deze versie kan dat ook met meerdere personen.EyePet & Friends werkt via de optionele Move Motion controller en de Eyecam camera  van de Playstation 3. Je ziet jezelf op de televisie, maar dan in gezelschap van de virtuele EyePets.

Met EyePet & Friends kun je alleen of met meerdere personen met een virtueel huisdier spelen. Of met meerdere virtuele huisdieren. Deze EyePets kun je zelf "scheppen". Via eenvoudig te bedienen menu's knutsel je je eigen huisdier in elkaar.


De game EyePet & Friends bevat veel leuke spelletjes die niet alleen leuk zijn om mee te spelen, maar waarmee je ook leuke kledingstukken en speelgoed voor je EyePets mee kunt verdienen.

Ook leuk is de Soft Play. Dit is een zachte binnenspeeltuin vol kruiptunnels, kastelen, springkussens en andere speeltuin-accessoires die je helemaal zelf kunt bouwen. En waarin je EyePets heerlijk kunnen spelen. Kijk de video maar voor een demonstratie.


Kijk hier voor aanbiedingen van EyePet & Friends.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.