Dokter Bibber met geluidseffecten

Het bekende Dokter Bibber spel is nu nog zenuwslopender met Dr Bibber met geluidseffecten. Dit is één van de vele speciale versies die van dit bekende spel zijn uitgebracht.
Ook de versie van Dokter Bibber met geluidseffecten is weer een groot succes. Het spel wordt zenuwslopender maar daarmee ook leuker.

Van Dokter Bibber komen steeds nieuwe versies uit. Er bestaat bijvoorbeeld als Cars 2 Dokter Bibber, een reisspel, Plah Doh Dr Bibber en Dokter Bibber Spoedoperatie. En nu dus Dr Bibber met geluidseffecten.


Hier vind je nog meer aanbiedingen van het spel zoals Dokter Bibber Verschrikkelijke Ikke (opereer een Minion!), Dokter Bibber Frozen en Dokter Bibber Trolls. 

Dr Bibber met geluidseffecten

Bij Dokter Bibber met geluidseffecten schreeuwt de patient het uit als je een verkeerde beweging maakt. Dat maakt de medische operatie er natuurlijk niet eenvoudiger op. Je kunt het Dr Bibber spel nog spannender maken door er een tijdsklok bij te gebruiken.

Ook kent Dr. Bibber met geluidseffecten een moeilijke en een iets minder moeilijke versie. Er zijn namelijk twee kaarten te gebruiken, die van de dokter en die van de chirurg.

Van de verschillende Dokter Bibber versies vinden wij Dr Bibber met geluidseffecten de allerleukste. Kijk voor de prijzen bij de eerder genoemde aanbiedingen voor dit spel.

Zie ook: Meer behendigheidsspellen
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.