Alles van Avatar, The Last Airbender

Avatar speelgoed

Avatar staat voor de animatieserie Avatar De Legende Van Aang (Avatar The Last Airbender in het Engels) die op Nickelodeon wordt uitgezonden. Naar aanleiding van deze tekenfilm serie is er heel veel speelgoed en andere merchandise uitgebracht. Kijk hier voor alles van Avatar.
De hoofdrol in het meeste van dit speelgoed en merchandise is voor Aang, de held uit de serie, en voord de verbannen vuurmeester Zuko.

Kijk hier onder voor aanbiedingen van Avatar speelgoed, games, films, poppen, kleding en veel meer.


Over Avatar, The Last Airbender

In tegenstelling wat vaak wordt gedacht is Avatar The Last Airbender geen Japanse animatie-serie maar een Amerikaanse. Avatar wordt gemaakt door de Nickelodeon Animation Studios in Burbank, Californië.

De serie is gemaakt door bedacht door Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko en geregisseerd door Aaron Ehasz. De stijl van de serie is echter zeer Aziatisch, met Aziatische legenden, vechtsporten en het gebruik van elementen (water, aarde en vuur). De tekenstijl van Avatar heeft veel weg van anime, maar dan met een westers tintje.

Zie ook: 
Onderwerp:
Avatar, The Last Airbender is een populaire animatiefilm die in Japan afspeelt, maar in Amerika gemaakt wordt. Kijk hier voor alle Avatar artikelen. Met aanbiedingen van Avatar speelgoed, films, games, kleding en andere Avatar merchandise.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.