Spion spelen met het beste spionnen speelgoed


Speel voor spion. Voel jezelf James Bond met spionnen speelgoed. We hebben het leukste spionage speelgoed voor je opgezocht.

Hieronder vind je wat voorbeelden van spion speelgoed. Kijk voor al het spionnen speelgoed bij de onderstaande spion speelgoed aanbiedingen. Daar vind je naast deze speelgoed tips ook nog meer dan 150 andere spionage speelgoed artikelen.
8 in 1 spion horloge
Het Spy Gear Wild Planet horloge heeft wel 8 functies. Het is een echt horloge voor spionnen. Met een sensor, berichtencapsule, zaklantaarn, wereldklok, stopwatch, alarm en bewegingsalarm. Een must have voor iedere spion die zichzelf serieus neemt.

Spy Auto afluisterauto
Onze favoriet op het gebied van spionnen speelgoed. De Spy Auto is voorzien van een microfoon waarmee je andere spionnen tot op een afstand van wel 23 meter kunt afluisteren. Bovendien kun je de auto naar een ideale afluisterplek rijden. Het afluisteren doe je via de meegeleverde hoofdtelefoon.

Bewegingsalarm
Voor zo'n 8 euro heb je al een heus alarmsysteem dat afgaat. Belangrijk, want als spion wil je je natuurlijk niet laten betrappen op je slaapkamer. Dankzij dit bewegingsalarm zal dat niet gebeuren. Het alarm gaat af zodra je je beweegt. Plaats het bijvoorbeeld bij de deur van je slaapkamer.

Nachtkijker
Een spion moet in het donker even goed kunnen zien als overdag. Dat kan met deze nachtkijker van circa 13 euro. Met deze nachtkijker van het speelgoed-merk Spy Gear kun je tot wel5 meter in het donker zien. Bovendien is deze speelgoed nachtkijker voorzien van een opvouwbare periscoop.

Kijk bovenaan voor alle prijzen, specificaties en mogelijkheden van dit spion speelgoed en nog veel meer leuk spionnen speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.