De beste opblaasboot / rubberboot

Heerlijk voor op vakantie, om om zomaar even lekker het water mee op te gaan: Een goede opblaasboot /rubberboot. Voor weinig geld het je al een opblaasboot voor één, twee of vier personen.


Wij kijken hier naar de beste opblaasboten die voor weinig geld worden aangeboden.

Voor zo'n 70 euro heb je al een goede tweepersoons opblaasboot / rubber boot waarop je eventueel een buitenboordmotor kunt aanbrengen. Een vierpersoons boot is al voor zo'n 160 euro te koop.

'
Sevylor Carvelle opblaasboten
Het merk Sevylor levert goede maar goedkope opblaasboten. De grootste boot uit hun Sevylor Carevelle serie is geschikt voor drie volwassen personen. Deze opblaasboot kan 310 kilo aan en beschikt over vier luchtkamers waardoor hij niet snel kan zinken. De Sevylor Carevelle is ook beschikbaar in andere versies, onder andere als opblaasboot voor twee personen.

Sevylor levert ook de Super Caravelle. Deze is ook beschikbaar als opblaasboot voor vier personen. Deze rubberboot heeft 7 luchtkamers en kan 350 kilo dragen.

Sevylor Pathfinder opblaasbare kayak
Een heel andere opblaasboot van Sevylor is de Sevylor Pathfinder, een éénpersoons kayak. Deze veilige kayak bestaat uit drie lagen pvc en 3 afzonderlijke luchtkamers. Twee roeren zorgen er voor dat de kayak heel goed bestuurbaar is.

Het is een comfortabele kayak met een uitneembare zitting (met opbergvak) en een verstelbare voetensteun. De Sevylor kayak wordt geleverd met voetpomp, tas, reparatieset en een dubbele roeispaan.De Sevylor Pathfinder kayak is beschikbaar in een eenpersoons versie en als tweepersoons kayak.

En dan kun je ook nog kiezen voor de Sevylor Tahiti kayak-serie.

Sevylor Fish Hunter opblaasboot
tEen andere goede opblaasboot van Sevylor is de Fish Hunter. Deze is er als tweepersoons en als vierpersoons opblaasboot. Ook op deze Sevylor opblaasboot kun je direct een SMB buitenboordmotor aanbrengen. Deze opblaaspboot is echt bedoelt als vissersboot want hij wordt geleverd met hengelhouders. De vierpersoons versie kan 400 kilo dragen.


Een nog luxere opblaasboot is de Aqua Marina Luxe. Deze beschikt over pvc-wanden, kunststof vloerdelen en gelaste naden.

Bij de aanbiedingen opblaasboten vind je alle specificaties en prijzen van deze boten en andere goede opblaasboten en rubberboten.

Zie ook: Waterspeelgoed tips


Onderwerpen:
Beste rubberboot, goedkope opblaasboot, beste opblaasboot, rubberboten, opblaasboten, goede rubberboot, goede opblaasboot.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.