Het leukste Smoby Cotoons speelgoed

Cotoons is speelgoed van de bekende Franse speelgoedfabrikant Smoby dat is gericht op de allerjongsten.
Smoby Cotoons prikkelt de fantasie van baby's en dreumesen en daagt hen uit dingen te ontdekken.


Hieronder een aantal voorbeelden van leuk Smoby Cotoons speelgoed.

Cotoons Dag en Nacht activity center
Populair is de Smoby Cotoons Dag en Nacht activiteiten center. Dit is een veelzijdige muziekdoos die je op een box of ledikantje kunt bevestigen.Het activity center geeft zacht licht en maakt geluid. Je kunt hem 5, 10 of 15 minuten laten werken. Binnen deze tijd kan de baby dan in slaap vallen.

Cotoons punky vertelboek
Punky is één van de persoontjes die telkens in het Cotoons speelgoed opduikt. Het Punky vertelboek bestaat uit een pratende Punky pop en een bijbehorend boek.


Punky vertelt verhalen over kleuren die ook in het boek terug te vinden zijn. Kleine kinderen kunnen zelf regelen wat Punky vertelt aan de hand van gekleurde knoppen op zijn buik.

Smoby Cotoons Youpi Baby 2 in 1
Dit is een speel- en kinderstoel die 360 graden draaibaar is. De stoel is zo vormgegeven dat hij als tael kan dienen als de kleine uit de stoel groeit.

De stoel bevat tal van speelgoed waarmee de baby zich kan vermaken. De Smoby Cotoons Youpi Baby is geschikt voor kinderen vanaf 5 maanden.

Cotoons sleutelbos rammelaar
Dat ontdekken begint voor een baby al bij de kleurige Cotoons sleutel rammelaar. Deze Cotoons rammelaar bevat diverse sleutels met elk zijn eigen mogelijkheden.Op de ene sleutel kan de baby kauwen, een andere sleutel is om in te knijpen. Ook is er een sleutel waarin je een pasfoto kunt plaatsen.

En dit is nog maar een greep uit het leukste Smoby Cotoons speelgoed. Kijk in het bovengenoemde overzicht voor nog veel meer leuk Cotoons speelgoed.

Zie ook: Baby speelgoed tips
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.