Clics, leuk constructie speelgoed voor kleine kinderen

Clics is fantasierijk speelgoed voor kinderen die van knutselen houden. Clics deeltjes beschikken over een eenvoudig kliksysteem waardoor kinderen vanaf 4 jaar het al in elkaar kunnen zetten. Dit is leuk constructiespeelgoed voor kleine kinderen, en bovendien heel betaalbaar leuk speelgoed.

Clics speelgoed


Met Clics speelgoed kun je bijna alles in elkaar zetten. Standaard pakketten die je koopt, maar ook eigen ontwerpen.

Met de kunststof onderdelen van het Belgische constructiespeelgoed Clics bouw je schepen, vlotten, vliegtuigen, treintjes, dino's, kastelen en alles dat je nog meer wilt maken. De handige bouwsteentjes zijn door hun eenvoudige manier van verbinden al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. 

Spelen met Clics is leuk en dit constructiespeelgoed bevordert de ontwikkeling van de fijne motoriek bij kleine kinderen.

Daarbij is Clics ook heel betaalbaar. Voor 4 euro heb je al een 28-delig Clics model waarmee je een auto, een stoel of een vliegtuig kunt bouwen. Maar er zijn ook duurdere, zeer uitgebreide pakketten waarmee je bijna alles kunt bouwen.

Of koop een emmer vol Clics waarmee je helemaal je eigen creativiteit zijn gang kunt laten gaan. Dit is leuk constructie speelgoed voor kleine kinderen, maar door de grote mogelijkheden ook leuk constructie speelgoed voor wat oudere kinderen die er op een makkelijke manier heel veel moois mee kunnen bouwen.

Kijk hieronder voor al dit leuke Clics speelgoed tegen een lage prijs.

Hier vind je een overzicht van het leukste Clics speelgoedZie ook:
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.