Vtech kindercamera

Leuk speelgoed voor ieder modern kind is een Vtech kindercamera. Vtech heeft diverse camera's in het assortiment waarvan vormgeving, mogelijkheden en gebruiksgemak gericht zijn op kleine kinderen.Vtech levert verschillende modellen. Voor jongens en voor meisjes. en vormgegegeven als fotocamera of als camcorder.

Hier vind je de verschillende Vtech kindercamera's en hun prijs

Vtech Kidizoom Pro
De Vtech Kidizoom Pro kindercamera is een digitaal fototoestel met MP3-speler. Twee in één dus. Hoewel... de Vtech Kidizoom Pro kindercamera kan veel meer dan alleen die twee dingen.

Kinderen kunnen de kindercamera ook gebruiken als videocamera en voicerecorder. Alle foto's en video's kunnen bekeken worden op het eigen 4,5 cm kleuren lcd-scherm van de kindercamera zelf of op een televisie via de tv-out.


Doordat je een hoofdtelefoon kunt aansluiten is deze Vtech kindercamera meteen een goede mp3-speler. Door het slot voor SD-geheugenkaartjes is er altijd voldoende ruimte voor foto's, video en mp3-muziek.

De Vtech Kidizoom Pro kindercamera is in het roze en blauw te koop.

vtech Kidizoom videocamera
De Vtech Kidizoom is er ook in de vorm van een echte camcorder. Hiermee kunnen kinderen als een echtre regiseur zelf filmpjes en foto's maken en eveneens spelletjes spelen.

De Vtech Kidizoom videocamera is een verbazend complete videocamera met 1,8 inch kleurenscherm, 4x digitale zoom en zelfontspanner. Op de camera zelf kunnen de video's en foto's van speciale effecten, kaders en andere vormgeving worden voorzien.

Kijk voor meer specificaties en de laagste verkoopprijs in bovenstaand overzicht

Zie ook: Meer elektronisch speelgoed tips.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.