Houten lettertrein / naamtrein

Altijd een leuk kraamcadeau of een cadeau voor een verjaardag van een baby, peuter of kleuter is een houten lettertrein / naamtrein. Kijk hier voor leuke lettertreinen!

Locomotief hout

Met een houten lettertrein vorm je met wagonnetjes de naam van het kind. Een houten lettertrein bestaat uit een houten locomotief en wagonnetjes van hout voor iedere letter. Eventueel met een extra wagon om het af te sluiten.

Voor Kimberley heb je dus heel wat meer wagonnetjes nodig dan bij Jan die het met een kort houten lettertreintje moet doen.

Maar in dat geval kun je natuurlijk ook de achternaam erbij cadeau geven. En dan maar hopen dat de kleine geen Jan van Berge Henegouwen heet.
Lettertrein houtVia bovenstaande links kun je de locomotief en alle wagons voor een lettertreintje goedkoop kopen. Het betreft een houten lettertrein locomotief en houten wagons voor alle letters. 

Je vindt er houten lettertreinen van meerdere fabrikanten, maar de houten lettertrein van Charl's Toys is het meest populair. Deze houten lettertrein zie je ook op de foto's afgebeeld. Charl's Toys levert zijn lettertrein met letters in diverse kleuren naar keuze waaronder roze letters en blauwe letters.

De lettertrein wordt ook wel naamtrein genoemd omdat naamtreinen meestal worden gebruikt om de naam van een kind te vormen. Maar naamtreintjes kunnen natuurlijk ook worden gebruikt voor het maken van een ander woord. Je stelt het lettertreintje immers zelf samen.

Zie ook:
Onderwerp:
Een houten lettertrein (naamtrein) is leuke decoratie voor een babykamer of kinderkamer. De lettertrein van hout is ook een leuk kraamcadeau of cadeau voor een kind. Maak de naam van de kind met een houten treintje.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.