Abrick speelgoed voor peuters en kleuters

Aanbiedingen van Abrick speelgoed. Abrick maakt speelgoed voor peuter, kleuter en andere kleine kinderen.

Abrick maakt leuk speelgoed voor peuters en kleuters. Abrick speelgoed is speels vormgegeven in vrolijke kleuren. Dit is op een dusdanige manier gedaan dat kleine kinderen zich niet aan het speelgoed kunnen bezeren.

Veel van het Abrick speelgoed wordt als speelset verkocht. Je kunt deze Abrick sets makkelijk met elkaar combineren. Populaire Abrick thema's zijn auto's, treinen, vliegtuigen en dieren.


Zo is er bijvoorbeeld een Abrick manege of een boerderij met elk meer dan 70 delen waaronder vele dieren en figuren. Vooral meisjes worden erg aangesproken door deze twee Abrick speelsets. 


Abrick speelgoed manege
Abrick manege


Bij jongens is vooral de auto speelset met meerdere leuke Abrick auto's populair evenals de Abrick spoorbaan met een trein, wagons, rails, boerderijdieren, figuurtjes en verkeersborden. Al deze sets kunnen heel leuk gecombineerd worden zodat je een hele Abrick stad krijgt,

Andere leuke Abrick speelsets zijn het vliegveld, het politiebureau en de auto-racebaan. Ook maakt Abrick speelgoed als bouwstenen en blokkenkarren. Heel leuk peuterspeelgoed!


Abrick speelgoed racebaan
Abrick racebaan


De meest populaire Abrick speelgoed sets op dit moment zijn de Abrick garage, de Abrick boerderij en de Abrick trein met treinbaan. Ook de Abrick racebaan, de bouwplaats (met Abrick hijskraan), de auto transporter (met 6 auto's) en de brandweer kazerne zijn erg populair.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Abrick speelgoed wat er momenteel aan Abrick speelgoed in de aanbieding hebben.

Zie ook:

Onderwerp:
Abrick speelgoed is leuk speelgoed voor peuter en kleuter, kijk hier voor aanbiedingen van het Abrick peuterspeelgoed en Abrick kleuterspeelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.