Abrick speelgoed voor peuters en kleuters

Abrick maakt leuk speelgoed voor peuters en kleuters. Abrick speelgoed is speels vormgegeven in vrolijke kleuren. Dit is op een dusdanige manier gedaan dat kleine kinderen zich niet aan het speelgoed kunnen bezeren.


Veel van het Abrick speelgoed wordt als speelset verkocht. Je kunt deze sets makkelijk combineren. Populaire Abrick thema's zijn auto's, treinen, vliegtuigen en dieren.

Zo is er bijvoorbeeld een Abrick manege of een boerderij met elk meer dan 70 delen waaronder vele dieren en figuren. Vooral meisjes worden erg aangesproken door deze twee Abrick speelsets. Bij jongens is vooral de auto speelset met meerdere leuke Abrik auto's populair evenals de Abrick spoorbaan met een trein, wagons, rails, boerderijdieren, figuurtjes en verkeersborden. Al deze sets kunnen heel leuk gecombineerd worden.Andere leuke Abrick speelsets zijn het vliegveld, het politiebureau en de auto-racebaan. Ook maakt Abrick speelgoed als bouwstenen en blokkenkarren. Heel leuk peuterspeelgoed!

Kijk bij de aanbiedingen van Abrick speelgoed wat de bekende speelgoedwinkels momenteel aan Abrick speelgoed in de aanbieding hebben.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.