30 Seconds spel

30 Seconds is één van de meest populaire gezelschapsspellen van dit moment. 30 Seconds is een pijlsnel partyspel waarbij het draait om snelheid en het zo nauwkeurig mogelijk omschrijven van begrippen.


In 30 seconden moet je 5 begrippen of personen zodanig omschrijven dat je teamgenoten deze kunnen raden. Daarbij mag je echter geen namen noemen en ook "klinkt als" is uit den boze.

Snelheid, goed omschrijven en goed raden zijn dus essentieel om jullie pion over het speelbord te verplaatsen. Maar de weg naar de finish wordt belemmerd door valkuilen die je ook nog moet omzeilen.

30 Seconds wordt gespeeld met minimaal 2 teams. Het kan echter ook gespeeld worden door drie personen.

Kijk bij de aanbiedingen van het 30 Seconds spel om te zien bij welke speelgoedwinkels je dit gezelschapsspel goedkoop kunt kopen.


30 Seconds uitbreiding

Het spel 30 Seconds bevat een speelbord, een zandloper, 4 pionnen, een dobbelsteen, een kaarthouder en 240 spelkaarten met 2400 namen en begrippen. Nog eens 240 speelkaarten met 2400 begrippen en namen zijn te koop via de uitbreidingssset.


30 Seconds Junior

Speciaal voor kinderen is er 30 Seconds Junior. Dit spel is gelijk aan het normale 30 Seconds spel, maar de namen en begrippen zijn aangepast aan de kennis van kinderen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.