30 Seconds spel

Aanbiedingen van het 30 Seconds spel. Het bordspel en uitbreidingen: 30 Seconds kaartjes met 30 Seconds vragen / opdrachten.

30 Seconds is één van de meest populaire gezelschapsspellen van dit moment. 30 Seconds is een pijlsnel partyspel waarbij het draait om snelheid en het zo nauwkeurig mogelijk omschrijven van begrippen.

30 seconds spel. Kaartjes met vragen

In 30 seconden moet je 5 begrippen of personen zodanig omschrijven dat je teamgenoten deze kunnen raden. Daarbij mag je echter geen namen noemen en ook "klinkt als" is uit den boze.

Snelheid, goed omschrijven en goed raden zijn dus essentieel om jullie pion over het speelbord te verplaatsen. Maar de weg naar de finish wordt belemmerd door valkuilen die je ook nog moet omzeilen.

30 Seconds wordt gespeeld met minimaal 2 teams. Het kan echter ook gespeeld worden door drie personen.

Kijk bij de aanbiedingen van de 30 Seconds spellen om te zien bij welke speelgoedwinkels je dit gezelschapsspel goedkoop kunt kopen. Je vindt daar naast het normale 30 Seconds spel ook uitbreidingen (30 Seconds kaartjes met 30 Seconds vragen / opdrachten) en speciale versies van het partyspel.


30 Seconds uitbreiding

Het spel 30 Seconds bevat een speelbord, een zandloper, 4 pionnen, een dobbelsteen, een kaarthouder en 240 spelkaarten met 2400 namen en begrippen. Nog eens 240 speelkaarten met 2400 begrippen en namen zijn te koop via de uitbreidingssset.


30 Seconds Junior en andere speciale versies

Speciaal voor kinderen is er 30 Seconds Junior. Dit spel is gelijk aan het normale 30 Seconds spel, maar de namen en begrippen zijn aangepast aan de kennis van kinderen.

Een andere speciale versie is 30 Seconds Everyday Life (eerder speelgoed van het jaar) waarbij je begrippen met betrekking tot het alledaagse leven moet omschrijven, en speciaal voor België is er een Vlaamse 30 Seconds met begrippen uit Vlaanderen.

Bij de aanbiedingen hierboven vind je al deze versies van het 30 Seconds spel tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer tips partygames

Onderwerp:
Aanbiedingen van het 30 Seconds spel. Met niet alleen het 30 Seconds bordspel, maar ook 30 Seconds Every Day Life, 30 Seconds Vlaams, 30 Seconds Junior (de kinder versie) en een uitbreiding met extra 30 Seconds kaartjes met extra 30 Seconds vragen / opdrachten.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.