Go Vacation Wii spel

Ook zo'n zin in vakantie? Met het spel Go Vacation ga je via je Wii en je televisie op een actieve vakantie.


Met het Wii spel Go Vacation verander je je huiskamer in het tropische vakantieoord Kawawii Island. Hier kun je deelnemen aan niet minder dan 50 verschillende gevarieerde activiteiten.

Het Go Vacation vakantie-eiland Kawawii Island herbergt vier verschillene luxe resorts. Elk van deze resorts heeft zijn eigen activiteiten. Dit kunnen activiteiten zijn als sportwedstrijden maar bijvoorbeeld ook dansuitdagingen. Je kunt er over de golven surfen, maar ook van bergen afdalen, duiken, paardrijden, skeeleren, autoracen, tennis spelen, skateboarden, deltavliegen, raften, parachutespringen, sneeuwbal gevechten houden, en heel veel meer. Het Wii game Go Vacation biedt heel veel verschillende uitdagingen.


Wii-accessoires als het Wii Balance Board, het Wii Wheel en Wii Motion board worden door Go Vacation ondersteund, maar zijn niet verplicht. De spellen kun je tegen de automatische tegenstanders van de Wii spelen maar ook tegen één, twee of drie andere spelers.


Go Vacation is één van de meest populaire Wii-games van dit moment, en dat is niet verwonderlijk want het spel biedt heel veel waar voor zijn geld, met heel veel verschillende spellen die je kunt spelen.

Zie ook: 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.