Leukste walkie talkie speelgoedEen walkie talkie is leuk speelgoed om samen te spelen. In huis, maar ook lekker gezond buiten. Voor dat laatste moet de walkie talkie natuurlijk wel een beetje bereik hebben. Hier kijken we naar de leukste speelgoed walkie talkies voor kinderen.


Overzicht alle leuke walkie talkies

In het overzicht alle leuke walkie talkies vind je nog meer van dit leuke speelgoed. Daar vind je ook alle specificaties, foto's en actuele prijzen van onderstaande leuke walkies.

JohnToy politie walkie talkie

Leuke en populaire walkie talkie voor kinderen in politie blauw. In een set van twee te koop.Deze eenvoudig te bedienen walkie talkie beschikt over een push to talk button die je alleen maar hoeft in te drukken om te spreken. Met een aan/uit schakelaar om batterijen te besparen. Een lampje geeft aan wanneer de walkie talkie actief is.

Deze speelgoed walkie talkie ziet er leuk uit en heeft een bereik van circa 80 meter. Een minpunt is de geluidskwaliteit en dan met name de ruis die continue hoorbaar is.

Met een verkoopprijs van nog geen 15 euro is dit een zeer goedkope walkie talkie voor kinderen. Kijk voor de actuele prijs en meer informatie bij de bovenstaande walkie talkie aanbiedingen.

Kids Fun walkie talkie

Een groter bereik? Dze Kids Fun walkie talkie mag dan bijzonder klein zijn. Het bereik is dat niet. Tot wel bijna 3 kilometer ver sta je met deze speelgoed walkie talkie met elkaar in contact.De prijs van deze walkie talkie ligt dan ook wat hoger dan die van de JohnToy walkie talkie, maar de kwaliteit is ook een stuk hoger. Een veel verder bereik, een ontvangst zonder ruis en extra functies zoals een koptelefoon aansluiting (ideaal voor spionnen) en een led zaklampje. Bovendien krijg je bij deze walkie talkie een pak Panasonic batterijen cadeau zodat je meteen kunt beginnen met spelen.

Alle informatie en de prijs zijn te vinden bij de bovengenoemde walkie talkie aanbiedingen.

Vtech KidiTalk

Deze Vtech walkie talkie is duurder dan bovenstaande walkie talkies maar ook een stuk luxer en met meer mogelijkheden. Zoals bij veel van het elektronische speelgoed van Vtech kun je er spelletjes mee spelen, je stem vervormen en geanimeerde berichten versturen. Dit speelgoed is meer dan een walkie talkie alleen.Het bereik van de Vtech KidiTalk walkie talkie bedraagt 200 meter. Binnen deze afstand kun je met elkaar praten en de vier spelletjes die op de KidiTalk staan tegen elkaar spelen. Op de foto bovenaan deze pagina zie je de Vtech KidiTalk in gebruik.

Alle informatie en prijzen van deze leuke speelgoed walkie talkies en meer goede walkie talkies vind je bij de bovenaan genoemde walkie talkie aanbiedingen.

Onderwerpen: Meer leuk elektrisch speelgoed.

Foto bovenaan: Vtech
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.