Rolschaatsen. Tips, informatie en honderden rolschaatsen


Rolschaatsen zijn leuk speelgoed. Voor meisjes, voor jongens. zelf voor volwassenen. Want rolschaatsen zijn er in alle maten. En er zijn ook verschillende soorten rolschaatsen. Hier kijken we naar leuke rolschaatsen en helpen we je bij het maken van een keuze uit circa 500 verschillende rolschaatsen en accessoires.


Rolschaatsen hebben vier wielen. Dat maakt deze skates makkelijker in het gebruik dan skeelers. Vooral hoge rolschaatsen (met hoge schoen) geven veel stabiliteit en stevigheid. Lage rolschaatsen zijn wendbaarder.

Overzicht alle rolschaatsen

We hebben honderden rolschaatsen voor je gevonden. Deze zie je allemaal, met alle prijzen en gegevens, bij het overzicht aanbiedingen van alle rolschaatsen. Dat overzicht kun je op tal van manieren doorzoeken naar de voor jou beste rolschaatsen. Dat doe je heel snel en eenvoudig door je wensen en eisen aan te vinken.

Hieronder vind je informatie over rolschaatsen.

De maat van rolschaatsen

Koop rolschaatsen niet te krap. Voorin moet een halve tot een hele centimeter ruimte zijn. Je kunt dus beter uitgaan van een maatje meer ren opzichte van je schoenmaat.


Nijdam rolschaatsen

Één van de meest bekende en beste merken rolschaatsen is Nijdam. Deze fabrikant is ook op het gebied van ijsschaatsen één van de grootste en belangrijkste fabrikanten. Nijdam maakt tientallen verschillende rolschaatsen in alle maten en voor alle leeftijden. De kwaliteit van Nijdam rolschaatsen is hoog, en deze rolschaatsen zien er mooi uit. Ze zijn verkrijgbaar in alle stijlen.

Nijdam maakt goedkope rolschaatsen, bijvoorbeeld voor kinderen, maar ook duurdere luxe rolschaatsen met een leren schoen.

Rolschaatsen zijn de enige echte skates

Je kunt rolschaatsen (rollerskates) beschouwen als de enige echte skates. Ze bestaan namelijk langer dan skeelers en inline-skates. Kenmerkend voor een rolschaats is de wielen die 2 aan 2 achter elkaar zijn geplaatst, net als bij een skateboard, maar ook de toe-stop is kenmerken voor rolschaatsen. De toe-stop is de "rem" voorop de rollerskates.

Bij het bovenaan genoemde overzicht met aanbiedingen van rolschaatsen vind je alle rollerskates. Voor meisjes en jongens, dames en heren. 

Zie ook: Meer tips rolschaatsen

Onderwerpen:
Rolschaatsen kinderen, volwassenen, jongens, meisjes, beste rolschaatsen
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.