Loopfiets met verstelbaar stuur en verstelbaar zadel

Kleine kinderen groeien snel. Het is dan fijn als hun speelgoed met ze mee kan groeien, Bij loopfietsen met een verstelbaar stuur en een verstelbaar zadel is dat het geval.Bij deze loopfietsjes loop je niet het risico dat het kindje er al uit is gegroeid voor hij of zij aan een echte fiets toe is. Een een loopfiets met verstelbaar stuur en verstelbaar zadel is altijd goed van maat.


Deze verstelbare loopfietsen zijn bovendien sterke maar lichte loopfietsjes van metaal. Puky is de meest toonaangevende fabrikant van deze verstelbare loopfietsen voor peuters. Andere populaire merken zijn Yipeeh en 2Cycle. Kijk voor de loopfietsen van deze merken en andere goede loopfietsen tegen een lage prijs in het overzicht met alle loopfietsjes met verstelbaar stuur en zadel.

De loopfietsjes op de foto hierboven zijn Puky loopfietsen.

Waarom een loopfiets?

Loopfietsen, zonder zijwieltjes, zijn al geschikt voor kinderen van 2 jaar.  Voor de allerjongste kinderen is zo'n loopfiets in het begin nog best lastig omdat ze hun evenwicht moeten kunnen houden, maar dat went erg snel.

Het grote voordeel van een loopfiets is dat de kleintjes een dusdanig goed evenwichtsgevoel krijgen dat ze later de overstap naar een gewone kinderfiets heel makkelijk maken.

Ook de grove motoriek profiteert van het loopfietsje. De combinatie van drie factoren namelijk het evenwicht bewaren, het vooruit komen en het in bedwang houden van de fiets is goed voor de ontwikkeling van de grove motoriek.

Daarnaast geeft het loopfiets de kindjes meer zelfvertrouwen en lichaamsbewustzijn en leren ze afstand en snelheid in te schatten en zich vrij snel te verplaatsen zonder ergens tegenaan te botsen.

Van een loopfiets met verstelbaar zadel en verstelbaar stuur hebben kinderen het langst plezier. Bovendien zijn dit loopfietsjes van goede kwaliteit.

Kijk in het bovenstaand overzicht voor al deze verstelbare loopfietsen en hun prijs.

Zie ook: Beste winkels om goedkoop een loopfiets te kopen


Onderwerp:
Je kindje doet veel langer met een loopfiets met een verstelbaar stuur en verstelbaar zadel. Zo kun je de loopfiets met het kindje mee laten groeien, Hier boven vind je goede loopfietsen die verstelbaar zijn.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.