De leukste skelters


De skelter is heerlijk buitenspeelgoed. En rondscheuren op een skelter is ook nog gezonde lichaamsbeweging. Een goede aanleiding om hier te kijken naar de leukste skelters.


Hier vind je alle skelters en hun prijs

Alle onderstaande skelters zijn met hun actuele prijs en alle informatie te vinden in het overzicht met aanbiedingen alle skelters. Daar vind je nog meer dan 200 andere goede skelters in alle prijsklassen.

Kettler Kettcar

De Kettcar van Kettler is een echte trapkar klassieker. De hier zowel onder als bovenaan afgebeelde versie is de Kettler Kettcar Daytona Air.Deze TÜV-GS goedgekeurde skelter beschikt over een hoogwaardig stalen frame met polyestercoating, comfortabel rijdende luchtbanden met sportieve wieldoppen en een inschakelbare vrijloop. De handrem werkt op beide achterwielen en het ergonomisch gevormde kuipstoeltje zit aangenaam.

Kijk voor de actuele winkelprijs in het bovenaan genoemde overzicht met alle goede skelters.

Berg Buzzy

Een heel populaire moderne skelter is de Berg Buzzy die evenals de Kettcar in diverse versies en kleuren te koop is. De Berg Buzzy is een skelter voor kleine kinderen. Vanaf een jaar of twee kunnen ze er al op, tot ze een kilo of 30 zijn.Met drie lengtestanden kan deze skelter van Berg Toys tot dat gewicht met het kindje meegroeien. Het stuur en de stoel zijn verstelbaar. Met de Berg Buzzy kunnen kleine kinderen hun eerste trapervaring opdoen. Dat maakt de overstap naar een fietsje een stuk makkelijker.

Berg Buddy

De naam verschilt niet veel van de Buzzy, maar de Buddy van Berg Toys is een skelter die meer in de buurt komt van de als eerste genoemde Kettcar. Ook deze skelter is gericht op kinderen van 3 t/m 8 jaar.Het is een veilige comfortabele skelter met luchtbanden en een gesloten kettingkast. De kwaliteit van deze skelter is zeer hoog. Kijk voor de prijs in het bovengenoemde overzicht.

Berg Toys BMW Street Racer

Weer een heel andere skelter van Berg Toys is deze Street Racer. Een "echte" BMW voor je zoon of dochter. Het is een supersnelle en heerlijk comfortabele race-skelter voor kinderen tot en met 8 jaar.


De schommel-as geeft de Berg BMW een perfecte wegligging, en door de vrij loop kun je tijden het racen even stoppen met trappen zonder dat je je voeten van de trappers hoeft te halen.

Volare Go Kart Racing

Ook het Nederlandse kinderfietsenmerk Volare brengt een leuke skelter op de markt, die ook nog eens bijzonder betaalbaar is. Kijk maar bij het bovenaan genoemde overzicht met skelters.


De Volare Go Kart is voorzien van extra brede luchtbanden met kunststof velgen, een gesloten kettingkast, een handrem, een vrije uitloop en de skelter is verstelbaar in lengte.


Yipeeh Go 

Yipeeh is een ander label van Volare. Onder deze naam worden eveneens kinderfietsen en skelters uitgebracht. Waaronder deze Yipeeh Go Kart Racing, die er toch anders uitziet dan zijn naamgenoot van Volare zelf.
Deze skelter heeft een sportief en grappig uiterlijk.

Nerf Go-Kart

Bij Nerf denk je aan de Nerf blasters, niet aan een skelter. Toch maakt Nerf ook een skelter, maar dat is dan ook wel een heel speciaal model.

De Nerf skelter is namelijk voorzien van houders en bakjes voor Nerf blasters en darts. En zoals je kunt zien is de Nerf skelter helemaal vormgegeven in de bekende Nerf stijl.


De Nerf skelter is van hoge kwaliteit met rubberen banden, handrem, een drievoudig verstelbare zitting, wielen met kogellagers en een sterk stalen frame.

Kijk voor alle informatie en alle actuele verkoopprijzen bij het bovenaan genoemde overzicht met alle goede skelters.

Zie ook: Meer skelter tips

Onderwerpen:
Leukste skelters, beste skelter, trapauto.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.