De leukste skelters


De skelter is heerlijk buitenspeelgoed. En rondscheuren op een skelter is ook nog gezonde lichaamsbeweging. Een goede aanleiding om hier te kijken naar de leukste skelters.


Hier vind je alle skelters en hun prijs

Alle onderstaande skelters zijn met hun actuele prijs en alle informatie te vinden in het overzicht met aanbiedingen alle skelters. Daar vind je nog meer dan 150 andere goede skelters in alle prijsklassen.

De beroemde Kettler Kettcar zal je in dit overzicht niet meer tegenkomen. Kettler uit Duitsland, de fabrikant van de Kettcar skelters, is namelijk failliet gegaan. Gelukkig zijn er nog goede alternatieven, zoals de skelters van de Nederlandse skelterfabrikant Berg Toys uit Ede. Je kunt de Berg skelters zien als de opvolger van de legendarische Kettler Kettcar skelter.

Berg Buzzy

Een heel populaire moderne skelter is de Berg Buzzy die in diverse versies en kleuren te koop is. De Berg Buzzy is een skelter voor kleine kinderen. Vanaf een jaar of twee kunnen ze er al op, tot ze een kilo of 30 zijn.Met drie lengtestanden kan deze skelter van Berg Toys tot dat gewicht met het kindje meegroeien. Het stuur en de stoel zijn verstelbaar. Met de Berg Buzzy kunnen kleine kinderen hun eerste trapervaring opdoen. Dat maakt de overstap naar een fietsje een stuk makkelijker.

Kijk bij de aanbiedingen van Berg Toys skelters, daar vind je ook alle andere Berg skelters tegen een lage prijs.

Berg Buddy

Zoals de Berg Buddy skelter. De naam verschilt niet veel van de Buzzy, maar de Buddy van Berg Toys is een skelter die meer in de buurt komt van de moeder aller skelters, de Kettcar. Ook de Berg Buddy skelter is gericht op kinderen van 3 t/m 8 jaar.De Berg Toys Buddy is een veilige comfortabele skelter met luchtbanden en een gesloten kettingkast. De kwaliteit van deze skelter is zeer hoog. Kijk voor de prijs bij de bovengenoemde aanbiedingen van Berg skelters.

Berg Toys BMW Street Racer

Weer een heel andere skelter van Berg Toys is deze Street Racer. Een "echte" BMW voor je zoon of dochter. Het is een supersnelle en heerlijk comfortabele race-skelter voor kinderen tot en met 8 jaar.


De schommel-as geeft de Berg BMW een perfecte wegligging, en door de vrij loop kun je tijden het racen even stoppen met trappen zonder dat je je voeten van de trappers hoeft te halen.

Ook deze skelter van Berg Toys is te vinden bij de eerder genoemde aanbiedingen van Berg skelters.

Exit Foxy skelter

Maar er zijn natuurlijk meer leuke en goede skelters dan de skelters van Berg Toys. Zo brengt ook de buitenspeelgoed specialist Exit diverse skelters op de markt, waarvan de Exit Foxy hun beste skelter is.

De Foxy skelter en andere goede Exit skelters zijn te vinden bij de aanbiedingen skelters Exit.

Exit Foxy skelter


Deze Foxy skelter is bij de bovenstaande aanbiedingen in diverse versies te vinden. Standaard is deze kinderskelter berekend op kinderen tot en met 5 jaar. Voor oudere (en zwaardere) kinderen biedt Exit skelters als de Exit Spider skelter (t/m 8 jaar) en de Exit Triker (tot 70 kilo). 

Al deze leuke en goede skelters voor kinderen vind je bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Exit skelters.

Hauck Nerf skelter

Een andere leuke skelter voor kinderen is de Nerf skelter van Hauck. Deze Hauck skelter is helemaal in de kleuren en stijl van Nerf gespoten. Ook de stoere uitstraling van de Hauck Nerf skelter doet aan de blasters van Nerf denken.


Nerf skelter Hauck


Volare Go Kart Racing

Ook het Nederlandse kinderfietsenmerk Volare brengt een leuke skelter op de markt, die ook nog eens bijzonder betaalbaar is. Kijk maar bij het bovenaan genoemde overzicht met aanbiedingen skelters.De Volare Go Kart is voorzien van extra brede luchtbanden met kunststof velgen, een gesloten kettingkast, een handrem, een vrije uitloop en de skelter is verstelbaar in lengte. Volare is ook verantwoordelijk voor de Yipeeh skelter. Yipeeh is namelijk ook een label van Volare uit Volendam.

Kijk voor alle informatie en alle actuele verkoopprijzen bij het bovenaan genoemde overzicht met alle goede skelters.

Zie ook: Meer skelter tips

Foto bovenaan: Kettler Kettcar skelter


Samenvatting:
Wat zijn de leukste skelters / beste skelters? Zoek je een leuke trapauto? Hier boven vind je alle goede skelters. Een paar van de beste skelters uit deze lijst vind je hier boven besproken. Onder andere de speelgoed skelters van Berg Toys (de nummer 1 na het faillissement van Kettler), Volare en Exit. 


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.