Bart Smit folder online

bart smit folder online

Hoewel er steeds meer Bart Smit winkels worden omgebouwd tot Intertoys is de Bart Smit website nog steeds volop operationeel en worden er ook nog steeds Bart Smit folders uitgegeven. Ben je op zoek naar de nieuwste Bart Smit folder? Deze kun je hier online lezen.


Op Speelgoed Folders Online. Daar vind je de nieuwste folders van onder andere Bart Smit en Intertoys. Naast de algemene Bart Smit folder en Intertoys folder zijn dat ook specials zoals een Games folder, een Lego folder en aan het eind van het jaar de Sinterklaas folder.

Over Bart Smit

Bart Smit is een keten speelgoedwinkels dat niet alleen heel groot is in speelgoed, maar ook in spelconsoles en games. Bart Smit is in 1967 in Volendam begonnen als winkel met huishoudelijke artikelen, serviezen en speelgoed gerund door een ondernemer met die naam. Later werd de naam aangepast naar Speelgoedpaleis Bart Smit, en verkochten ze alleen nog maar speelgoed.

Op zijn hoogtepunt had Bart Smit 252 winkels, waaronder 55 in België en 1 in Luxemburg. December 2017 waren dat er nog maar 17. De voormalige eigenaar Blokker Holding had namelijk besloten alle Bart Smit winkels om te bouwen tot een Intertoys.

In december 2017 werden de resterende Bart Smit winkels (evenals de Intertoys en Toys XL winkels) verkocht aan Alteri Investors.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.