Hoverboard. Meer dan speelgoed


Het hoverboard is speelgoed dat sterk aan populariteit wint. Een hoverboard is een tweewielig voertuig met een elektrische motor. Je zou zeggen dat je opvalt zodra je op een hoverboard gaat staan maar door een slim systeem dat het evenwicht gecorrigeerd gebeurt dit niet.

Het hoverboard is afgeleid van de Segway en wordt daarom ook wel segboard genoemd. Het grote verschil tussen een Segway en een hoverboard is dat het hoverboard geen stuur heeft, je moet het board sturen door druk op je benen uit te oefenen.

Je zou een hoverboard een elektrisch skateboard kunnen noemen. Maar dan wel een skateboard waar je dwars opstaat.

TIP>>> Een hoverboard kun je voordelig kopen via de winkels op Beste Hoverboard Kopen.
Je vindt daar ook de actuele hoverboard top 10.Goede hoverboards

Zoals een elektrische auto beschikt een hoverboard over een accu. Bij een goed hoverboard, zoals van een merk als Ergenic, Denver of Razor, kun je wel een kilometer of 20 op je hoverboard rijden voor deze weer opgeladen moet worden.

Een goed en goedkoop vervoersmiddel

Een hoverboard kan snelheden tot 20 kilometer per uur halen. Dat is langzaam genoeg om veilig te zijn en snel genoeg om lekker op te schieten. Door dat laatste worden hoverboards niet alleen door kinderen en tieners gebruikt maar ook door volwassenen. Met een hoverboard kun je een stevig fietstempo halen. Het is dus niet alleen speelgoed maar ook een goed, milieuvriendelijk en goedkoop vervoersmiddel.


Maak van je hoverboard een skelter / kart

Een leuke uitbreiding van het hoverboard is de hoverseat of hoverkart. Met een hoverkart maak je van je hoverboard een elektrische skelter. Hieronder zie je een voorbeeld van een I-CiGo hoverkart. Het achterste gedeelte is een hoverboard. Daarvoor wordt een frame geplaatst met een stoeltje, een voorwiel en twee hendels waarmee je kunt remmen en sturen. Zo krijg je een elektrische skelter / kart!Kijk bij het bovengenoemde Beste Hoverboard Kopen voor hoverboards tegen de laagste prijs. Je vindt daar ook de hoverkarts.

Zie ook: Meer tips over leuk buitenspeelgoed

Onderwerpen:
Hoverboard, hoverkart, hoverseat, hoverboards, elektrisch skateboard.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.