Hoverboard. Meer dan speelgoed


Het hoverboard is speelgoed dat sterk aan populariteit wint. Een hoverboard is een tweewielig voertuig met een elektrische motor. Je zou zeggen dat je opvalt zodra je op een hoverboard gaat staan maar door een slim systeem dat het evenwicht gecorrigeerd gebeurt dit niet.

Het hoverboard is afgeleid van de Segway en wordt daarom ook wel segboard genoemd. Het grote verschil tussen een Segway en een hoverboard is dat het hoverboard geen stuur heeft, je moet het board sturen door druk op je benen uit te oefenen.

Je zou een hoverboard een elektrisch skateboard kunnen noemen. Maar dan wel een skateboard waar je dwars opstaat.

TIP>>> Een hoverboard kun je voordelig kopen via de winkels op Beste Hoverboard Kopen.
Je vindt daar ook de actuele hoverboard top 10.Goede hoverboards

Zoals een elektrische auto beschikt een hoverboard over een accu. Bij een goed hoverboard, zoals van een merk als Ergenic, Denver of Razor, kun je wel een kilometer of 20 op je hoverboard rijden voor deze weer opgeladen moet worden.

Een goed en goedkoop vervoersmiddel

Een hoverboard kan snelheden tot 20 kilometer per uur halen. Dat is langzaam genoeg om veilig te zijn en snel genoeg om lekker op te schieten. Door dat laatste worden hoverboards niet alleen door kinderen en tieners gebruikt maar ook door volwassenen. Met een hoverboard kun je een stevig fietstempo halen. Het is dus niet alleen speelgoed maar ook een goed, milieuvriendelijk en goedkoop vervoersmiddel.

Kijk bij het bovengenoemde Beste Hoverboard Kopen voor hoverboards tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer tips over leuk buitenspeelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.