Nintendo 3DS XL: Groter scherm, betere accu en leuke games


Weg met dat gepriegel. De Nintendo 3DS XL is een aangenaam groot mobiel gameconsole. Het scherm is ongeveer 90% groter dan dat van de gewone Nintendo 3DS en de 2DS. Je speelt je favoriete games veel beter op zo'n groter scherm.

En de Nintendo 3DS XL heeft meer voordelen ten opzichte van de gewone 3DS. Door het grotere formaat biedt deze meer ruimte voor een accu, en daarom is de speelduur op de accu groter. Kun je met de gewone 3DS 3 tot 5 uur gamen, bij de Nintendo 3DS XL kan de maximale speeltijd op de accu wel oplopen tot 6,5 uur.

En de Nintendo 3DS XL wordt geleverd met een SD-kaart van wel 4 GB. Meer ruimte dus voor je games, maar ook voor de foto's en video's die je met je DS maakt.

Speel je games in 2D of in 3D. En dat laatste zonder bril. Via een schuifje bepaal je hoeveel diepte je in je spellen wilt hebben. Ook foto's en video's kun je met de Nintendo 3DS XL in 3D maken. Uniek, geen andere spelcomputer kan dat!

Kijk bij de aanbiedingen van de Nintendo 3DS XL waar je deze unieke spelcomputer kunt kopen.


Speciale versies van de Nintendo 3DS XL

De Nintendo 3DS XL is te koop in diverse versies en in diverse pakketten. Neem bijvoorbeeld de bij meisjes erg populaire roze Nintendo 3DS XL die in combinatie met het spel Tomodachi Life wordt geleverd. Of ga voor de Nintendo 3DS XL met het Mario Kart 7 spel of met Pokemon Sun of Moon. Ook leuk: De Nintendo 3DS XL met Animal Crossing Happy Home Designer.

En dan is er nog een keuze uit vele kleuren. Zwart metallic, wit, zilver, roze, oranje, blauw, het is allemaal mogelijk.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van de Nintendo 3DS XL voor alle mogelijkheden en prijzen.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.