Gear2Play condor drone. Betaalbaar met veel mogelijkheden.


Er komen steeds meer drones in de speelgoedwinkels te staan. Een heel populaire drone is de Condor drone van Gear2Play. Deze drone heeft zeer professionele mogelijkheden en specificaties, maar is toch heel betaalbaar.

Met zijn afmeting van 53 bij 53 centimeter is dit de grootste Gear2Play drone. En ook de mogelijkheden van de Gear2Play Condor drone zijn groots. Je kunt er vanuit de lucht foto's en video's mee maken die op de meegeleverde SD-kaart worden opgeslagen. Door de gyrotor (een stabilisator) zijn deze foto's scherp en duidelijk, ook al zijn ze in volle vlucht genomen.De Gear2Play Condor drone beschikt over niet minder dan zes motoren die ervoor zorgen dat de drone zonder te keren in alle richtingen kan vliegen. Dit kan in drie verschillende snelheden. Met de auto-return knop kun je de drone altijd makkelijk terughalen. Leuk is ook de mogelijkheid loopings te maken.


Zoek je een goede drone die toch heel betaalbaar is. Kijk dan bij de aanbiedingen van de Gear2Play speelgoed bij de belangrijkste Nederlandse speelgoedwinkels.

Zie ook: Meer leuke drones


Onderwerpen:
Gear2Play drone, condor drone, speelgoed drone.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.