Siku speelgoed: Miniatuurauto's en andere schaalmodellen


Siku produceert al vele jaren speelgoedauto's, tractoren en andere miniatuur voertuigen van hoge kwaliteit. De Duitse fabrikant maakt zijn speelgoedauto's al vanaf 1950.

Siku miniatuur modellen

Siku staat voor Sieper Kunststoffe. De eerste Siku speelgoedauto's waren dan ook van plastic, maar toen Matchbox op de Duitse markt kwam was Siku min of meer verplicht zijn miniatuur auto's ook in het metaal uit te voeren.

Tip: Kijk bij de aanbiedingen van Siku speelgoed voor de aanbiedingen van Siku speelgoed bij de belangrijkste Nederlandse speelgoedwinkels.


Auto's, trekkers en meer

De Siku modellen zijn onder te verdelen in diverse series. Heel bekend zijn de vele trekkers en andere landbouw miniaturen uit de Siku Farmer serie. De Siku trekkers zijn echt bestaande tractoren van tal van merken. Ook omvat de Siku Farmer serie diverse miniatuur modellen van combines, oogstmachines, transportvoertuigen en nog veel meer schaalmodellen van agrarische voertuigen.


De Siku Super serie bestaat uit schaalmodellen van onder meer kranen, bouwmachines, trucks, politieauto's, ambulances, legervoertuigen en nog veel meer zwaar materiaal dat door Siku helemaal op maat is nagemaakt.

Speelgoed van hoge kwaliteit

Alle auto's en andere miniaturen van Siku zijn speelgoed van hoge kwaliteit en tot in de details nagemaakt. Leuk om mee te spelen, maar ook om voor de sier neer te zetten.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor het leukste Siku speelgoed tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer goede speelgoedauto's


Onderwerpen:
Siku speelgoedauto, Siku miniatuurauto, Siku schaalmodellen, auto, landbouw tractor, Siku speelgoed.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.