Moxie Girlz. Tienerpoppen voor meisjes van 6 tot 15 jaar


De Moxie Girlz zijn modepopjes (tienerpoppen) bedoelt voor meisjes in de leeftijd van 6 tot 15 jaar. Producent MGA Entertainment bracht de Moxie Girlz poppen in 2009 op de markt als concurrent van de populaire Bratz poppen. Ook Barbie is een concurrent van Moxie Girlz.

Moxie Girlz

De vier originele Moxie Girlz waren Lexa, Bria, Avery en Sophia. Later kwamen er de girls Kellan, Monet en Merin bij. Zij vormde de Art-titude edition 2. En zo breide de collectie Moxie Girlz zich de laatste jaren steeds meer uit.


De accessoires van de Moxie Girlz sluiten helemaal aan bij de interesses van de doelgroep. Ze hebben te maken met sport, muziek, dansen en vriendschappen. Populair zijn onder meer de Moxie Girlz karaoke machine en de Moxie Girlz Laptop.

Moxie Girl pakketten

Ook kan er vele Moxie Girlz kleding als accessoire worden aangeschaft. Of je koopt een compleet pakket, zoals een pakket Moxie Girlz in winterkleding, met winteraccessoires en een slee.Of ga juist voor Moxie Girlz in een zomerse setting.


De Moxie Girlz Torso is weer een ander pakket. deze Moxie Girl wordt geleverd met opmaakspulletjes en glitters waarmee je ook jezelf kunt opmaken.

Met de Moxie Girlz Magic Hair kun je coole nieuwe kapsels creëren. Deze Moxie Girl heeft haar tot op de grond.


Moxie Girlz kopen


Zie ook: 


Onderwerpen:
Moxie Girls tienerpoppen, modepoppen, poppen tieners, Moxi Girlz poppen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.