Airhockeytafel kopen


Airhockey is al jaren een topper in speelhallen, sportkantines en clubhuizen maar het spel is ook steeds vaker bij mensen thuis te zien. Niet vreemd, want een professionele airhockeytafel is helemaal niet duur meer.

Een airhockeytafel kopen

Al zal een echte airhockeytafel natuurlijk nooit voor een twee tientjes aangeboden kunnen worden. Daarvoor is de techniek, met een compressor die via gaatjes lucht op de tafel perst, te ingewikkeld. De prijzen starten bij circa 50 euro voor een eenvoudig airhockey spel die je op een tafel kunt plaatsen. Ze lopen op een paar honderd euro voor een professionele robuuste airhockey tafel die je ook in de speelhallen ziet staan. Er zijn zelfs airhockeytafels die tegen de 1.000 euro kosten. Daarmee kun je je eigen speelhal beginnen!

Kijk hier voor meer informatie voor het kopen van een airhockeytafel voor thuis.

Hierboven zie je alle airhockeytafels, van heel goedkoop tot heel duur. Maar een goede airhockeytafel voor thuis hoeft helemaal niet duur te zijn. Je vindt er ook goede airhockeytafels voor weinig geld.

Wat is airhockey?

Met hockey heeft airhockey eigenlijk weinig te maken. De enige overeenkomst met hockey zoals op een veld wordt gespeeld is dat je ook bij airhockey doelpunten moet maken.

Dat moet gebeuren via een pod, een schijf die je over de airhockeytafel schuift en waarmee je de puk slaat. Die puk moet in een smalle spleet aan de overzijde geslagen worden, maar aan die andere kant staat iemand met een zelfde airhockey puck in zijn handen te voorkomen dat dat gebeurt.

Het speciale van airhockey is dat de pod geen weerstand heeft omdat er via kleine gaatjes in de tafel lucht geperst wordt op het speelveld. De pod zweeft bij airhockey daardoor boven de tafel en verplaatst zich razendsnel over het speelveld.

Via de eerder genoemde link vind je meer informatie over de airhockeytafel en vind je de beste airhockeytafels tegen de laagste prijzen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.