Test: Razor RipStik beste waveboard


De waveboards zijn getest. De Razor RipStik Air Pro werd als beste waveboard uitgeroepen. Niet verwonderlijk, want dit is een uniek waveboard van hoge kwaliteit. Wat maakt de Razor RipStik Air Pro tot zo'n goed waveboard?


Dat is de constructie van het beste waveboard uit de test. De meeste andere waveboards bestaan uit twee losse platforms die met een buis van aluminium of metaal aan elkaar zijn bevestigd. De ontwerpers van de Razor RipStik Air Pro hebben echter voor een andere oplossing gekozen. Dit waveboard is uit één geheel gegoten van heel buigzaam kunststof. Deze kunststof is zo buigzaam dat deze met de bewegingen van de gebruiker meebeweegt. Maar natuurlijk wil het waveboard wel weer in zijn normale vorm terug. Dit zorgt voor een stabieler waveboard en meer eenvoudige manier van waveboarden.

En zo heeft de constructie van dit beste waveboard uit de test meer voordelen. Kijk bij de uitslag waveboard test op Testresults.nl voor meer informatie over de waveboard test en de Razor RipStik Air Pro, het beste waveboard uit de test.


Zie ook: Meer tips over leuk buitenspeelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.