Schetenjacht spel


Schetenjacht is een bijzonder bordspel. Want je moet het antwoord vinden op de vraag "wie heeft er een scheet gelaten?". Zo'n gezelschapsspel waren we nog niet tegengekomen.

Vooral de doelgroep kleuters en kinderen in de lagere school leeftijd hebben de grootste pret bij dit schetenspel, maar ook volwassenen moeten toegeven dat ze Schetenjacht een leuk spel vinden. Het is dan ook een heel leuk en origineel bordspel dat bij vele speelgoedwinkels te koop is. Kijk hier voor de aanbiedingen van Schetenjacht.


Het spel Schetenjacht is uitgeroepen tot beste Speelgoed van het Jaar 2015 (6 - 7 jaar)!

Spelregels Schetenjacht

Spil in het spel is de vader. Alle spelers van Schetenjacht krijgen een scheetzak die met vader verbonden is. Deze scheetzak verbergen ze onder tafel zodat niemand hem kan zien. Bij een willekeurige speler gaat vervolgens een lampje branden (onzichtbaar voor de anderen). Deze speler laat vervolgens stiekem een scheetje door in de zak te drukken.

Nou ja scheetje, iedereen hoort op dat moment een knetterende scheet!!!


Vervolgens moet iedereen raden wie de scheet heeft gelaten. En bluf en bedrog spelen daarbij een grote rol.

Een leuk spel voor de hele familie. Veel lol en pret zijn bij het spel Schetenjacht verzekerd!

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen waar je het spel Schetenjacht goedkoop kunt kopen, of kijk bij meer leuke spellen voor kinderen voor meer tips.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.