Crayola Picture Perfect projectorSpeelgoed projectoren die beelden op papier projecteren zodat kinderen ze kunnen overtrekken bestaan al heel lang. Maar de Crayola Picture Perfect projector voegt daar veel mogelijkheden aan toe. Je kunt er bijvoorbeeld 3D tekeningen mee maken en zelfs beelden van een smartphone of tablet projecteren en natekenen.

Met het unieke foto filter kun je foto's heel eenvoudig omzetten in lijnen. Het natekenen van een foto wordt zo heel veel eenvoudiger.

Met een telefoon kun je een foto maken van iets, dit op het papier projecteren, en het vervolgens natekenen. Zo kunnen kinderen prachtige waarheidsgetrouwe tekeningen maken. Dat bevordert hun creativiteit en het plezier in het tekenen. Het begint met overtrekken, maar door de creativiteit van kinderen wordt het al snel zelf aanvullen en bijtekenen.


Het is opvallend in hoeveel kinderen er een kleine kunstenaar schuilt. Met de Crayola Picture Perfect projector kun je dat er uit halen!

Deze bijzondere speelgoed-projector is in Nederland bij diverse grote speelgoedwinkels te koop. Kijk maar bij hun aanbiedingen van de Crayola Picture Perfect projector.

Zie ook: Meer creatief speelgoed tips

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.