Transformers Construct a Bots. Maak je eigen Transformer

Met het Transformers Construct a Bots speelgoed kun je nu zelf je eigen Transformers maken. Met tientallen onderdelen creëer je je eigen robot die in een auto of ander voertuig kan veranderen.


Transformers Construct a Bots is populair nieuw Transformers-speelgoed. Kinderen maken zo hun eigen Transformer helden en Decepticon autobot schurken.

Optimus Prime, Megatron, Ironhode, Starscream, Blitzwing en vele andere Transformers en Decepticons zijn nu als constructie-speelgoed te koop. Leuk om te maken, leuk om mee te spelen. 

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Transformer speelgoed wat dit Transformer speelgoed kost.
Informatie Transformers

Transformers zijn robots die kunnen veranderen in een auto of ander voertuig. Het zijn machines van een andere planeet die zo vermomd op aarde kunnen leven. Transformers worden ook wel Robots in Disguise genoemd. Er zijn goedaardige Transformers, de Autobots die door Optimus Prime worden geleid, en kwaadaardige Transformers, de Decepticons, die worden aangevoerd door Megatron.

De Transformers zijn bekend van televisieseries, strips en diverse speelfilms. Maar het is geen speelgoed dat op strips of films is gebaseerd. Transformers zijn mediafranchise, speelgoed dat via de televisie, films en andere media onder de aandacht wordt gebracht om zo te verkopen.

Het idee van de Transformers komt uit Japan. Daar werden in de jaren 70 onder de naam Diaclone speelgoed-robots verkocht die van vorm konden veranderen. Speelgoedfabrikant Hasbro kocht Diaclone op, liet nieuwe speelgoedfiguren bedenken en er een heel verhaal omheen verzinnen. De Transformers waren geboren.


Meer Transformer speelgoed

Het originele Transformers speelgoed bestaat uit speelgoedauto's die je kon ombouwen tot robots en omgekeerd. Maar na het enorme succes van dit speelgoed, de televisieseries en de speelfilms is er veel meer Transformer speelgoed uitgebracht evenals een grote hoeveelheid andere Transformer mercandise.

Kijk bij de bovenstaande  aanbiedingen van Transformer speelgoed voor al dit moois.


Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed.


Samenvatting:
Met Transformers Construct a Bot kun je je eigen Transformer bouwen. Kijk hier boven voor aanbiedingen van dit leuke Transformers speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.