Parrot mini-drones. Spectaculaire speelgoed drones

Parrot Mini-drones zijn hypermodern en heel leuk speelgoed. Met de mini-drones kun je vliegen, rijden, draaien en springen. Zet een parcours uit en laat de Parrot Mini-drone hier met stunts doorheen manoeuvreren of laat hem het luchtruim kiezen.


De hele rit of vlucht van de Parrot Mini-drone wordt ondertussen op film of foto's vastgelegd. De meest spectaculaire beelden kun je bewaren en eventueel op internet plaatsen.

Parrot brengt de kleine drone in twee versies uit. De Parrot Mini-drones Rolling Spider en de Parrot Mini-drones Jumpino Sumo. Kijk bij de aanbiedingen van Parrot drones vooor de laagste prijzen bij de beste Nederlandse speelgoedwinkels.

Parrot Rolling Spider mini-drone

De Rolling Spider is een spectaculaire drone die echt kan vliegen. Zowel binnen als buiten. Via de smartphone of tablet (die als afstandsbediening fungeert) met meegeleverde FreeFlight app kun je hem tot 20 meter ver laten vliegen. De drone is voorzien van een fotocamera zodat je vanaf grote hoogte of grote afstand foto's kunt maken.


Je kunt de mini drone laten vliegen met of zonder wielen. De grote wielen zijn interessant omdat ze er voor zorgen dat je met de drone spectaculaire stunts kunt maken. Je kunt de minidrone over de vloer laten rijden en hem via de muur verder omhoog laten rijden. Ook kan de vliegende drone voorwaarste en achterwaartse loopings laten maken.

De Parrot Mini-drone Rolling Spider is te besturen via iedere smartphone of tablet met iOS, Android, Windows 8.1 of Windows Phone 8.1. die Bluetooth ondersteund. Gemaakte foto's kunnen draadloos van de drone naar de tablet of telefoon worden gezonden.

Kijk naar de video hierboven voor voorbeelden van de spectaculaire mogelijkheden van deze kleine speelgoed drone.

Parrot Jumping Sumo mini-drone

Bij een drone denk je aan vliegen. Maar de Parrot Mini-drone Jumping Sumo kan niet de lucht in. Toch is het een geavanceerdere (en duurdere) drone dan de Parrot Rolling Spider. Zo beschikt hij over een geïntegreerde groothoek-videocamera. Met de Parrot Jumping Sumo mini-drone kun je dus ook filmpjes maken (bijvoorbeeld voor YouTube) en het bereik is wel 50 meter. Ook de besturings is geavanceerd.


Je kunt de Parrot Jumping Sumo mini-drone laten springen (de naam zegt het al), tot wel 80 centimeter hoog. Met een veer kan de rijdende drone voorwerpen die hij tegenkomt opruimen.

De Parrot Jumping Sumo drone maakt zelf zijn eigen netwerk wat onder andere gebruikt kan worden om foto's en video's via internet te publiceren. Er is een GPS met gyroscoop en versnellingsmeter ingebouwd. In de video hierboven zie je ook van deze speelgoed drone een demonstratie.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen voor de prijzen van bovenstaande drones bij de belangrijkste speelgoedwinkels en elektronica-zaken.

Zie ook: Meer drone tips


Onderwerpen
Parrot drones, Parrot drone goedkoop kopen.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.