Lego Heartlake Winkelcentrum

De winnaars van de verkiezing van Speelgoed van het Jaar 2014 zijn bekend gemaakt. In categorie speelgoed voor kinderen van 6 t/m 7 jaar is het Heartlake Winkelcentrum van Lego de winnaar geworden.


Lego Heartlake Winkelcentrum (lego 41058) maakt deel uit van de Lego Friends serie. Heartlake is het stadje waar de Lego Friends hun avonturen beleven en waar ze gaan shoppen in het Heartlake Winkelcentrum.

Het Heartlake Winkelcentrum is een uitgebreid pakket van Lego. Het bevat een compleet winkelcentrum (zelf te bouwen via Lego-steentjes) met diverse winkels op twee verdiepingen. In het Heartlake Winkelcentrum zijn verder een schoonheidssalon, een fotostudio, een catwalk en een dj-tafel aanwezig.


Verder worden er 5 Lego Friends poppetjes meegeleverd (Emma, Stephanie, Sophie, Julian en hond Lady) en heel veel accessoires waaronder zelfs een cabrio waarin de Lego Friends naar het Heartlake Winkelcentrum kunnen rijden.

Wil je weten waar je dit Lego winkelcentrum goedkoop kunt kopen? Kijk dan bij de aanbiedingen van Lego. Hier kun je precies zien wat het Lego Friends winkelcentrum bij de belangrijkste Nederlandse speelgoedwinkels kost.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.