Lalaloopsy Baby plast en poept bedels

De Lalaloopsy Baby's hebben een verrassing voor jou in hun luier. De Lalaloopsy Baby Diaper Surprise popjes kun je water laten drinken, maar wat er in gaat moet er ook weer uit!

Gelukkig worden deze Lalaloopsy plaspopjes geleverd met een serie luiers. En niet zomaar luiers, in zo'n luier verschijnen namelijk figuurtjes als ze nat worden.

En deze figuurtjes blijken bedeltjes te zijn die op het meegeleverde armbandje passen. Laat de Lalaloopsy baby in iedere luier plassen en poepen en verzamel zo alle bedels voor je armbandje.

De Lalaloopsy baby's en andere Lalaloopsies zijn te koop bij de beste online speelgoedwinkels. Kijk bij deze winkels om voordelig een keuze te maken uit een breed assortiment aan Lalaloopsy poppen. Of kijk bij de aanbiedingen van Lalaloopsy poppen voor de goedkoopste Lalaloopsy's.

Informatie Lalaloopsy

De Lalaloopsies zijn plastic popjes van het Amerikaanse MGA Entertainment. Ze kwamen in 2010 voor het eerst als Bitty Buttons op de markt, maar de naam werd al snel veranderd in Lalaloopsy. In de loop der jaren zijn er steeds meer verschillende Lalaloopsy poppen uitgebracht evenals een televisieserie.

Zie ook


Onderwerp:
De Lalaloopsy Baby is een heel bijzondere Lalaloopsy pop. Deze Lalaloopsy plaspop doet niet alleen een kleine, maar ook een grote boodschap. Dat laatste in de vorm van een leuke bedel. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.